Alanyaspor'un sol bek arayışı! Balkovec mi Borja mı?

Alanyaspor, sözleşmesi sona eren Jure Balkovec ile yeniden masaya oturmayı planlıyor. Aynı zamanda, önceki sezon kiralık olarak forma giyen Cristian Borja da yeniden gündemde. Turuncu yeşilli takımın sol bek pozisyonu için bu iki oyuncudan biriyle anlaşmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yayınlanma:
Alanyaspor'un sol bek arayışı! Balkovec mi Borja mı?

Corendon Alanyaspor, sözleşmesi sona eren Jure Balkovec ile yeniden masaya oturacak. Ülkesinin Slovenya’nın Milli Takımıyla Euro 2024 müsabakalarında bulunan Jure Balkovec, Almanya’da yaptığı açıklamada gelen bir soru üzerine, ‘Şu an Euro 2024 müsabakalarına odaklanmış durumdayım. Evet Alanyaspor ile anlaşmam bitti. Ancak şu maçlar bitsin kulüple yeniden oturup konuşacağız’ dedi.

CRİSTİAN BORJA MI?

Öte yandan turuncu yeşilli takımda sol bek mevkii için önceki sezon kiralık olarak forma giyen Kolombiyalı Cristian Borja yeniden gündeme geldi. Bir iddiaya göre Alanyaspor, Braga ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Cristian Borja ile yeniden temasa geçti. Alanyaspor’un Jure Balkovec ve Cristian Borja’dan biriyle anlaşma yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet