Alanyaspor'un zorlu sınavı! Karagümrük'ü ağırlayacak

Süper Lig'de zorlu bir döneme giren Corendon Alanyaspor, galibiyet hasretini sonlandırmak için bu akşam Fatih Karagümrük'ü Oba Stadyumu'nda konuk edecek.

Yayınlanma:
Alanyaspor'un zorlu sınavı! Karagümrük'ü ağırlayacak

Süper Lig'de galibiyet hasreti yaşayan Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında bu akşam İstanbul ekibi Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak. Oba Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak olan kritik mücadelede direnç Tonusluoğlu düdük çalacak.

Ligde son maçlarda Fenerbahçe ve Adana Demirspor'a yenilen turuncu yeşilliler, galibiyet özlemini bitirmeyi hedefliyor. Haftaya 7 puanla 13. sırada giren Corendon Alanyaspor, Karagümrük'ü yenerek üç puanla moral bulmayı amaçlıyor. Sakatlığı devam eden kaleci Ertuğrul Taşkıran dışında eksik bulunmayan takım, taraftarlarına galibiyet hediye etmek istiyor.

Konuk ekip Fatih Karagümrük'te ise sakatlıkları süren Mendes, Lawrence ve Lasanga mücadelede forma giyemeyecekler. Alanyaspor'da gözler teknik direktör Ömer Erdoğan'da olacak. Ligde kötü bir performans sergileyen ve eleştirilere maruz kalan Erdoğan, bu kritik mücadelede takımını çıkışa geçirmek istiyor. Alanyaspor'un geleceği, bu akşamki mücadelede şekillenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet