Anadolu Efes, Dramatik Geri Dönüşle Partizan'ı Yendi: 100-94

Anadolu Efes ile Partizan arasındaki mücadelede, Anadolu Efes'in üst üste sayılarla başlayıp ilk çeyrekte eşitliği yakaladığı görüldü. İkinci çeyrekte Anadolu Efes, savunma zorluklarına rağmen öne geçti. Ancak üçüncü çeyrekte Partizan'ın tepkisiyle geri düşen Anadolu Efes, son çeyrekte etkileyici bir geri dönüş yaparak maçı 100-94 kazandı. Maçın ardından her iki takımın başantrenörleri de oyuncularını övdü ve Anadolu Efes'in agresif oyununu takdir etti.

Yayınlanma:
Anadolu Efes, Dramatik Geri Dönüşle Partizan'ı Yendi: 100-94

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Partizan karşısında mücadeleye üst üste üç sayılık basketlerle başlayan Anadolu Efes, Jones'un 7. dakikada skoru eşitledi (16-16). İlk çeyrek 22-22 eşitlikle sona erdi.

Anadolu Efes, İkinci Çeyrekte Üstünlüğü Ele Geçirdi

Larkin ve Derek'in etkili performansıyla ikinci çeyrekte öne geçen Anadolu Efes, savunmada zorlanmasına rağmen soyunma odasına 50-45 önde gitti. Üçüncü çeyrekte Nunnaly'nin katkısıyla aradaki farkı kapatan Partizan, son dakikaya girilirken 7 farkla öne geçti (67-60). Karşılıklı basketlerle başlayan dönemde Partizan, farkı 10 sayıya çıkararak final bölümüne üstünlükle girdi.

Son çeyrekte 7-0'lık bir seri yakalayan Anadolu Efes, Clyburn ve Zizic'in katkılarıyla farkı kapatıp, 78-78 eşitliği sağladı. Ardından Larkin ve Darius'un etkili performansıyla öne geçen Anadolu Efes, son saniyelere 96-89 önde girdi.

Başantrenörlerin Değerlendirmesi

Anadolu Efes Başantrenörü Erdem Can, takımının agresif oyunu ve geri dönüşünü övdü. Partizan Başantrenörü Zeljko Obradovic ise maçın keyifli ve gelgitlerle dolu olduğunu belirtti ve rakibi Anadolu Efes'i tebrik etti.

Üst başlık ve paragraflar alt başlık olarak düzenlendi, haber metninin kısa bir özeti yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet