Anadolu Efes, Eksik Kadrosuna Rağmen Panathinaikos'u Yendi

Anadolu Efes, Euroleague'de eksik bir kadro ile çıktığı maçta formda takım Panathinaikos'u mağlup etti. Fenerbahçe Beko ise Baskonia deplasmanına çıkıyor, bu maç öncesinde iki takım da benzer galibiyet-mağlubiyet oranına sahip.

Yayınlanma:
Anadolu Efes, Eksik Kadrosuna Rağmen Panathinaikos'u Yendi

Anadolu Efes Basketbol Takımı, Euroleague'de yedi oyuncusundan yoksun çıktığı zorlu bir karşılaşmada, son dönemin formda ekiplerinden Panathinaikos'u 71-68 mağlup etti. Maç, İstanbul'da oynandı. Anadolu Efes'i iki kez Euroleague şampiyonluğuna taşıyan Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos, bu mağlubiyetle üst üste ikinci yenilgisini aldı.

Efes ve Fenerbahçe'nin Euroleague Performansı

Anadolu Efes'te Shane Larkin 20 sayı atarken, Tyrique Jones 21 sayı ve 13 ribaund ile oynadı. Bu sonuçla Efes, galibiyet sayısını altıya yükseltti. Diğer yandan, Fenerbahçe Beko ise bu akşam Baskonia'ya konuk olacak. Üst üste dört deplasman maçından mağlubiyetle ayrılan Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta Real Madrid'i yenerek moral kazanmıştı. Bu maç öncesinde her iki takım da 6 galibiyet ve 5 mağlubiyete sahipti ve puan durumunda sırasıyla beşinci ve altıncı sıradalar. Euroleague'de bugün ayrıca Asvel-Maccabi Tel Aviv, Valencia-Kızılyıldız ve Bologna-Barcelona maçları oynanacak. Çift maç haftasında Anadolu Efes yarın Alba Berlin'e konuk olurken, Fenerbahçe Beko cuma günü Barcelona ile deplasmanda karşılaşacak.

Turnuvada dün akşam oynanan diğer maçlarda alınan sonuçlar ise şöyle:

Olympiakos 71-77 Real Madrid
Alba Berlin 64-62 Zalgiris Kaunas
Bayern Münih 91-84 Milano
Partizan 89-85 Monac

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet