Antalyaspor Asbaşkanı Başkan, ligdeki performansı değerlendirdi!

Antalyaspor, ligdeki 9 puanlık başarısız başlangıcına rağmen Başakşehir mücadelesi için taraftarlarını tribüne çağırıyor.

Yayınlanma:
Antalyaspor Asbaşkanı Başkan, ligdeki performansı değerlendirdi!

Süper Lig’de 9 haftada 9 puan toplayan Antalyaspor, 29 Ekim Pazar günü sahasında oynayacağı Başakşehir mücadelesinin hazırlıklarını futbol sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde sürdürüyor. Kırmızı beyazlı ekip, Başakşehir karşısında 3 puan hedefliyor.
Antalyaspor Asbaşkanı Adnan Başkan, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı gününe denk gelen 29 Ekim Pazar günü saat 19.00’da oynanacak Başakşehir karşılaşması için taraftarları tribüne davet etti. Geride kalan 9 haftada 9 puan aldıklarını hatırlatan Başkan, “Oynadığımız futbolun karşılığı 9 puan değildi. Bunun farkındayız. Ancak sonuçta aldığınız puanla sıralamanız belirleniyor. Bu nedenle bir an önce gerekli puanları alıp daha rahat bir konumda ligi sürdürmeliyiz" dedi.
Taraftarların Başakşehir mücadelesinde desteğinin çok önemli olduğuna dikkati çeken Adnan Başkan, “Asbaşkan olarak taraftarlarımızdan maça gelmelerini rica ediyorum. Hep birlikte, omuz omuza takımımıza destek verip cumhuriyetimiz için önemli olan bu güne takımımızın galibiyet coşkusunu da ekleyelim. Takımımızın yanında olursak bize galibiyet yaşatacaklarından eminim" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet