Antalyaspor Başkanı Sabri Gülel, Dursun Özbek'e yapılan sürprizi açıkladı

Antalyaspor Başkanı Sabri Gülel, Galatasaray'ın Manchester United galibiyeti sonrası Kulüpler Birliği toplantısında Dursun Özbek'e yapılan sürprizi açıkladı. Ayrıca, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray'ı yenmeyi hedeflediklerini belirtti.

Yayınlanma:
Antalyaspor Başkanı Sabri Gülel, Dursun Özbek'e yapılan sürprizi açıkladı

Antalyaspor Başkanı Sabri Gülel, Galatasaray'ın Manchester United'ı mağlup etmesinin ardından yapılan Kulüpler Birliği toplantısında ilginç bir olayı açıkladı. Gülel, toplantıda Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in ayakta alkışlandığını belirtti.

Aynı zamanda Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray'ı konuk edecek olan Antalyaspor'un başkanı, sezon öncesinde takım olarak sabır gerektiğini konuştuklarını ve bu sabrın sonuçlarını gördüklerini ifade etti. İlk haftada Trabzonspor'a mağlup olduktan sonra sırasıyla TÜMOSAN Konyaspor, EMS Yapı Sivasspor ve Mondihome Kayserispor ile berabere kaldıklarını hatırlatan Gülel, Kadıköy deplasmanında Fenerbahçe karşısında iyi bir futbol sergilediklerini ve şanssızlıkların ve hakem hatalarının etkisiyle 3-2 kaybettiklerini söyledi.

Gülel, ekibinin kendisini yanıltmadığını ve son iki maçlarını Yılport Samsunspor ve İstanbulspor'a karşı kazandıklarını dile getirirken, Galatasaray karşılaşmasına odaklandıklarını ve galibiyet hedeflediklerini belirtti. Antalyaspor'un başkanı, takımın performansını ve hedeflerini paylaşırken, aynı zamanda kulüpler arası dayanışma ve spor etiği konularına da vurgu yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet