Antalyaspor-Beşiktaş maçı gündeme oturdu! Spor yazarları ne dedi?

Beşiktaş'ın Antalyaspor'a deplasmanda 3-2 yenilgisi, spor yazarlarını farklı yorumlara yönlendirdi. İşte spor yazarlarının maçı değerlendiren görüşleri.

Yayınlanma:
Antalyaspor-Beşiktaş maçı gündeme oturdu! Spor yazarları ne dedi?

Uğur Meleke: "Serdar Real’e karşı oynarken" | Daha önce de değinmiştim, Beşiktaş kendi altyapı ürünü Serdar Saatçi’yi sadece 1,5 milyon Euro’ya Braga’ya sattı. 20 yaşındaki Serdar, şu anda Braga formasıyla Real Madrid’lere, Napoli’lere, Union Berlin’lere karşı Şampiyonlar Ligi’nde ilk 11 oynuyor. Beşiktaş’sa Serdar’ı haraç mezat satıp o bölgeye üç Afrikalı stoper birden almayı tercih ediyor. Şu anda üçü de sakat bu stoperlerin. Yine o dönem A milli takım forması giyen sol bek Rıdvan Yılmaz’dan sağlanan gelirle 4,5 milyona Zaynutdinov’u transfer etti siyah beyazlılar. Beşiktaş yönetiminin (ya da teknik kadrosunun) pek doğru bir strateji izlemediği ortada sanırım. (HÜRRİYET)

Güntekin Onay: "Beşiktaş günden güne eriyor" | Tüm bu kaos ve yokluk ortamında maçı yazmak, analiz etmek de yersiz. Beşiktaş’ın saha içinde ve saha dışında o kadar derin sorunları var ki bu tabloda sorumluluk alan Burak Yılmaz ve oyuncu grubunu eleştirmeye sıra en son gelir. Genel kurul kararı alan başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulunun son güne kadar bu takımı sahiplenmesi koşullar ne olursa olsun gerekliydi. Bu kadar başıboş ve sahipsiz bir takımdan daha fazlasını beklemek mümkün değil. (HÜRRİYET)

Ali Ece: "İmaj aldatmacaları" | Başkanlık yarışından kadro kurmaya kadar tek dertleri imaj. Kanaat, fikir üretme, bilimsel çalışma falan umurlarında değil. Evet Bakhtiyor’un Moskova’da stoper de oynadı ama orada iyi oynayamadığı için stoperde değil çok daha iyi oynayabildiği ofansif mevkilerde oynatıldı. Yönetimden kimse o maçları izlememiş, bu Beşiktaş aleyhine çok net! Bailly sakatlanınca yerine stopere Bakhtiyor’u çekip aynı oyunu devam ettirebileceğini düşünmek futbol bilimine, taraftarın sevgisine karşı kayıtsız kalmak, onları gram umursamamaktır. (FANATİK)

Cem Dizdar: "Hiçbir şey oynamadı!" | Beşiktaş’ın hiçbir şey oynayamadığı belliydi. Arkadaki alanları gözleyip oralara rahatça ulaşan Antalya da oyunu ele almaktan geri durmadı. Ve, Burak Yılmaz tarafından oyundan alınan Eric Bailly’nin stopersiz kalan Beşiktaş’ta sadece savunmanın değil tüm oyunun dengesi alabora oldu. Elbette ikinci devredeki ’Düzensiz oyun’ izleyenler açısından zevkli ama teknik açıdan da bir o kadar sorunluydu. Özellikle Beşiktaş’ın disiplinden uzak doğaçlama hücum çabaları karşısında sakin duran Antalya verimli çıkışlarla alacağını almayı bildi. Ne var ki, antrenman ve gelişimi göz ardı eden taraftar aceleciliği Beşiktaş’ın bu durumunu yine ‘Yetersiz transferler’ için yönetime tepki koyarak açıklayacak. Ancak her açıdan yönetimsiz kalan Beşiktaş’ın saha içi sorunu ‘Antrenman eksiği’ olarak öylece kalakalacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet