Antalyaspor'da saygı duruşu krizi! İsrailli oyuncular maça çıkmayacak

Antalyaspor'un İsrail kökenli futbolcuları, Türkiye Futbol Federasyonu'nun İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları nedeniyle alınan saygı duruşu kararına karşı çıkarak Gaziantep FK maçına çıkmama kararı aldılar.

Yayınlanma:
Antalyaspor'da saygı duruşu krizi! İsrailli oyuncular maça çıkmayacak

Antalyaspor'un İsrail kökenli futbolcuları, Türkiye Futbol Federasyonu'nun İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları nedeniyle hayatını kaybeden Filistinli vatandaşları anmak amacıyla bu hafta oynanacak maçlar öncesi alınan saygı duruşu kararına karşı çıktılar. Federasyon aynı zamanda futbolcuların sahaya kollarında siyah bantla çıkacaklarını duyurmuştu.

Alınan bu karar sonrasında, Antalyaspor'da forma giyen iki İsrailli futbolcu, Ramzi Safuri ve Sagiv Jehezkel, yarın oynanacak Gaziantep FK maçına çıkmama kararı aldı. İddialara göre, bu kararlarını Antalyaspor yönetimine ileten iki futbolcu, kulüp tarafından anlayışla karşılandı.

Ramzi Safuri ve Sagiv Jehezkel, "Ülkeden gelen kötü haberler, futbol oynamayı neredeyse imkansız hale getirdi. Takım, isteğimize saygı duyuyor ve bize tam destek veriyor. Bunun için teşekkür ederiz." ifadelerini kullandılar.

Haberde ayrıca, iki futbolcunun maç öncesi yapılacak saygı duruşuna katılmak istemedikleri vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet