Antalyaspor'dan hakem uyarısı: Galatasaray maçında adalet istiyoruz

Süper Lig ekibi Antalyaspor'un Basın Sözcüsü Adnan Başkan, Galatasaray karşılaşması öncesi taraftarlarına güzel bir galibiyet hediye ederek yükselişlerini sürdürmek istediklerini belirtirken, hakemlerden adil bir yönetim talep etti.

Yayınlanma:
Antalyaspor'dan hakem uyarısı: Galatasaray maçında adalet istiyoruz

Antalyaspor'un Basın Sözcüsü Adnan Başkan, Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray'ı konuk edecekleri maç öncesinde takımın durumunu ve hakemlerin rolünü değerlendirdi. İşte Başkan'ın açıklamaları:

GÜZEL BİR GALİBİYET İSTİYORUZ

Adnan Başkan, taraftarlarına güzel bir galibiyet hediye ederek yükselişlerini sürdürmek istediklerini ifade etti. Ligde iyi oyunun karşılığını almaya başladıklarını belirten Başkan, Galatasaray'ın güçlü bir rakip olduğunu ancak kendi takımlarının ne yapacağının önemli olduğunu vurguladı.

ADALET TALEBİ

Başkan, her maça ciddiyetle hazırlandıklarını ve rakibin kim olduğunu önemsemediklerini dile getirirken, aynı hassasiyeti karşılaşmanın hakemlerinden de beklediklerini söyledi. Forma rengi, bütçe veya hedeflerin önemli olmadığını, önemli olanın adaletli bir yönetim olduğunu vurguladı. Başkan, "Dileğimiz hakemlerin maçın önüne geçmemesi. Adalet istediğimizi söylemek istiyoruz" dedi.

TARAFTARA BÜYÜK GÖREV

Başkan, taraftara da büyük görev düştüğünü belirtti. Taraftarın takımı yalnız bırakmadığını ve Cumartesi günkü karşılaşmada stadyumu tamamen doldurmalarını, deplasmandaki rakiplerine zor anlar yaşatmalarını beklediklerini ifade etti. Güçlenen bir takım olduklarını ve taraftarın desteğiyle her maçı kazanabileceklerine inandıklarını sözlerine ekledi.

Antalyaspor, Cumartesi günü Galatasaray'ı ağırlayacak ve bu zorlu maçta hem takımın hem de taraftarın büyük bir rol oynayacağına inanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet