Antalyasporlu oyuncuyu yıkan haber! Trafik kazası geçiren oğlu hayatını kaybetti

Antalyaspor'un deneyimli futbolcusu Naldo'nun ailesine büyük bir acı yaşatan trajik bir olay meydana geldi. Brezilyalı oyuncunun oğlu Davi, geçtiğimiz ay yaşadığı ciddi bir trafik kazasının ardından hayatını kaybetti. Bu üzücü haber, Antalyaspor camiasını derinden sarstı.

Yayınlanma:
Antalyasporlu oyuncuyu yıkan haber! Trafik kazası geçiren oğlu hayatını kaybetti

Davi'nin hayatı, geçtiğimiz ayın başlarında Antalya'da meydana gelen bir trafik kazasında değişti. Kazanın ardından acil bir şekilde hastaneye kaldırılan genç Davi, doktorların büyük çaba sarfettiği bir tedavi sürecine alındı. Ailesi, futbolcu Naldo ve sevenleri, Davi'nin sağlığı için dualarla beklerken, genç Davi'nin hayatta kalma mücadelesi tüm camiayı derinden etkiledi.

DERİN BİR ÜZÜNTÜ İLE KARŞILANDI
Maalesef, Naldo'nun sevgili oğlu Davi'nin yaşamı, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Antalyaspor resmi sosyal medya hesabından yapılan duyuru ile minik Davi'nin vefat ettiği haberi paylaşıldı. Bu üzücü haber, sadece futbol camiasını değil, tüm Antalyaspor taraftarlarını da derin bir üzüntüye boğdu.

ANTALYASPOR'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Antalyaspor kulübü, resmi bir açıklama yaparak yaşanan trajik olayı doğruladı. Açıklamada, "Geçtiğimiz ay kaza geçiren futbolcumuz Naldo Pereira'nın oğlu Davi'nin vefat ettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Minik Davi'ye Allah'tan rahmet; futbolcumuz Naldo ve ailesi başta olmak üzere sevenleri, yakınları ve camiamıza başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet