Atilla Karaoğlan, UEFA'da Rennes - Villarreal Maçını Yönetecek

FIFA kokartlı hakem Atilla Karaoğlan, 14 Aralık Perşembe günü, UEFA Avrupa Ligi F Grubu'nda Fransa'nın Rennes ve İspanya'nın Villarreal takımları arasında oynanacak kritik müsabakayı yönetecek. Karaoğlan'ın yöneteceği mücadele, TSİ 20.45'te Fransa'nın Rennes şehrindeki Roazhon Park'ta başlayacak.

Yayınlanma:
Atilla Karaoğlan, UEFA'da Rennes - Villarreal Maçını Yönetecek

FIFA kokartlı hakem Atilla Karaoğlan, UEFA Avrupa Ligi F Grubu'nda yer alan Fransa'nın Rennes ve İspanya'nın Villarreal takımları arasındaki müsabakayı yönetecek. Karşılaşma, 14 Aralık Perşembe günü gerçekleşecek.

Detaylar ve Hakem Triosu Açıklandı

UEFA'dan yapılan resmi açıklamaya göre, mücadele Fransa'nın Rennes şehrindeki Roazhon Park'ta TSİ 20.45'te başlayacak. Atilla Karaoğlan'ın yanında yardımcılıkları Ceyhun Sesigüzel ve Cevdet Kömürcüoğlu üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Çağdaş Altay olacak.

Heyecan Dolu Mücadele TSİ 20.45'te Başlayacak

14 Aralık'ta oynanacak bu önemli mücadele, UEFA Avrupa Ligi F Grubu'nda puan durumu için kritik bir öneme sahip. Atilla Karaoğlan liderliğindeki hakem triosu, müsabakanın adil ve düzenli bir şekilde geçmesini sağlamak üzere sahaya çıkacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde Türk Hakem Atilla Karaoğlan Yönetimindeki Mücadele

Türk hakem Atilla Karaoğlan, uluslararası alanda gösterdiği başarılarıyla dikkat çekiyor. UEFA Avrupa Ligi'nde görev alacak olması, Türk futbolseverleri ve spor camiasını heyecanlandırıyor. Müsabaka, futbol tutkunlarını büyüleyici anlarla buluşturacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet