Beşiktaş-Fenerbahçe Maçına Deplasman Taraftarı İzni Verildi

Cumartesi günü Tüpraş Stadı'nda oynanacak olan Beşiktaş-Fenerbahçe maçında, Fenerbahçeli taraftarların da stadyuma alınacağı açıklandı. Trendyol Süper Lig'in 15. haftasındaki bu büyük derbiye, sarı-lacivertli taraftarlar da tanıklık edebilecek.

Yayınlanma:
Beşiktaş-Fenerbahçe Maçına Deplasman Taraftarı İzni Verildi

İl Spor Güvenlik Kurulu, önemli bir duyuru yaptı. Cumartesi günü Tüpraş Stadı'nda gerçekleştirilecek Beşiktaş-Fenerbahçe karşılaşmasında, Fenerbahçeli taraftarların da stadyuma girişine izin verildiği açıklandı. Bu karar, derbi maçların heyecanını ve rekabetini artıracak bir gelişme olarak karşılandı.

Taraftar Sayısı ve Maç Detayları

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanacak olan bu büyük maç, cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak. Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarları, bu heyecan verici maçı birlikte izleme fırsatı bulacaklar. Deplasman tribünü için ayrılan kontenjan ise toplam bin 814 taraftarla sınırlı olacak. Bu karar, iki takımın taraftarlarını bir araya getirerek, maçın coşkusunu ve atmosferini daha da artıracak. Bu derbi maçının, sporun birleştirici ruhunu ve dostluk ortamını güçlendirmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet