Beşiktaş ile Rıza Çalımbay anlaştı

Beşiktaş, Burak Yılmaz'ın istifasından sonra Rıza Çalımbay ile anlaşmaya vardı.

Yayınlanma:
Beşiktaş ile Rıza Çalımbay anlaştı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Sezona Şenol Güneş ile başlarken, Güneş'in Lugano maçı sonrası istifasının ardından yardımcısı Burak Yılmaz ile yola devam kararı aldı.

Ancak Burak Yılmaz'ın yönetimindeki Beşiktaş, 4 lig maçında ve 2 Avrupa maçında 4 mağlubiyet ve 2 galibiyet alarak Avrupa Konferans Ligi'nden de elenince, taraftarların büyük tepkisiyle karşılaştı.

Bu sabah istifa eden Burak Yılmaz'ın yerine düşünülen ilk isim, deneyimli teknik adam Rıza Çalımbay oldu. Rıza Çalımbay, yönetim tarafından kendisine sunulan 'seçime kadar görev alma' teklifini kabul etti.

İlk aşamada olağanüstü seçimin 3 Aralık'a kadar yapılacağı ve Rıza Çalımbay'ın devam edip etmeyeceğine yeni başkan ve yönetim kurulu karar vereceği belirtildi. Resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor.

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Emre Kocadağ ise önceki akşam teknik direktör Rıza Çalımbay'ı çağırarak kongreye kadar anlaşmak istediklerini ifade etti ve fiyat konusunda görüşlerini almak istedi.

Rıza Çalımbay'ın ise şu yanıtı verdiği öğrenildi:

Ben Beşiktaş’ın çocuğuyum, Beşiktaş’ta doğdum ne parası, ben para filan istemiyorum. Takımın başında bir an önce başarılı olmak için tüm imkanlarımı seferber edeceğim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet