Bitexen Antalyaspor, Galatasaray karşısında sahasındaki namağlup unvanını koruma peşinde

Trendyol Süper Lig'de yer alan Bitexen Antalyaspor, ligin 8. haftasında Galatasaray'ı ağırlayacak ve sahasındaki namağlup unvanını sürdürme hedefinde.

Yayınlanma:
Bitexen Antalyaspor, Galatasaray karşısında sahasındaki namağlup unvanını koruma peşinde

Bitexen Antalyaspor, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray'ı konuk edecek ve iç sahadaki namaglup ünvanını koruma peşinde. İşte Antalyaspor'un iç sahadaki performansı ve Galatasaray maçı öncesi detaylar:

ANTALYASPOR İÇ SAHA PERFORMANSIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Ligin geride kalan 7 haftasında, Antalyaspor iç sahadaki karşılaşmalarda etkileyici bir performans sergiliyor. 2 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyet yaşayarak 9 puanla 10. sırada bulunan kırmızı-beyazlılar, bu mücadelelerden üçünü kendi sahalarında oynadı.

ÖNEMLİ BERABERLİKLER VE GALİBİYETLER

Antalyaspor, iç sahada oynadığı maçlarda önemli sonuçlar aldı. Ligin 2. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile 1-1 berabere kaldılar. 4. haftada Mondihome Kayserispor ile yine 1-1 berabere tamamladılar. 6. haftada ise Yılport Samsunspor'u 2-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti.

ÇIKIŞINI SÜRDÜRMEYİ HEDEFLİYOR

Antalyaspor, sezonun ilk üç puanını İstanbulspor karşısında alarak çıkışa geçti. 7. haftada İstanbulspor'u 2-1 mağlup edip ilk deplasman galibiyetiyle üst üste iki galibiyet elde ettiler. Şimdi, ligin 8. haftasında Galatasaray karşılaşmasını kaybetmeyip çıkışlarını sürdürmeyi hedefliyorlar.

Bitexen Antalyaspor-Galatasaray maçı, 7 Ekim Cumartesi günü Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak. Antalyaspor, bu önemli maçta sahadaki başarısını sürdürmeye çalışacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet