Carlo Ancelotti: Arda Güler, Yıl Bitmeden Sahaya Dönebilir!

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, takımın sakat oyuncularının durumu ve önümüzdeki maçlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Özellikle Arda'nın iyileşme süreci ve diğer sakat oyuncuların durumları hakkında bilgiler verildi.

Yayınlanma:
Carlo Ancelotti: Arda Güler, Yıl Bitmeden Sahaya Dönebilir!

Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti, Real Betis ile oynanacak olan deplasman maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuştu. Toplantıda, Real Madrid'e transfer olduktan sonra üç kez sakatlanan ve henüz maçlarda yer alamayan Arda'nın durumu hakkında bilgi verdi.

Ancelotti, Arda'nın tedavisinin son aşamasında olduğunu ve bu yıl bitmeden süre almaya başlayabileceğini söyledi:

"Arda, iyileşme sürecinin son aşamasında. Önümüzdeki hafta tam yoğunlukta çalışmaya başlayacak. Belki yılın son birkaç maçına hazır olabilir. Aksi halde gelecek yıla hazır olacak. İyi görünüyor. Tüm sakat oyuncularla olduğu gibi onunla da her gün konuşuyorum ama bu çok zaman alıyor çünkü çok fazla sakat oyuncu var."

Yıl Sonuna Kadar Real Madrid'in Fikstürü

Real Madrid, bu akşamki Real Betis maçının ardından, yıl sonuna kadar Union Berlin, Villarreal ve Alaves ile karşılaşacak. Takım, 2024'ün ilk maçında 3 Ocak'ta Mallorca ile karşı karşıya gelecek. Ancelotti ayrıca, Tchouameni'nin takıma dönüşüne yakın olduğunu, Camavinga ve Vinicius'un ise yeni yıl ile birlikte takıma katılmalarının beklendiğini söyledi. Bu açıklamalar, Real Madrid'in sakat oyuncularının durumu ve takımın yakın gelecekteki performansına dair önemli ipuçları sunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet