Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, İstanbulspor Galibiyetini Değerlendirdi

Corendon Alanyaspor'un teknik direktörü Fatih Tekke, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında İstanbulspor'a karşı aldıkları 1-0'lık galibiyeti "hak edilmiş bir 3 puan" olarak nitelendirdi ve maçın detaylarını paylaştı.

Yayınlanma:
Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, İstanbulspor Galibiyetini Değerlendirdi

ESENYURT Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanan Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Corendon Alanyaspor, deplasmanda İstanbulspor'u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Alanyaspor'un teknik direktörü Fatih Tekke, karşılaşmanın tamamının takımının kontrolünde geçtiğini belirtti. Tekke, "Yerleşmelerde ve ön alan baskısında bazı sorunlar yaşadık, ancak neticede hak edilmiş bir 3 puandı," dedi.

Eski takımı İstanbulspor ile karşılaşmanın duygusal yönüne de değinen Tekke, "İstanbulspor benim için özel bir yere sahip. Zor ve iyi günler geçirdiğim, güzel anılar biriktirdiğim bir kulüp," ifadelerini kullandı. Tekke, oyuncularından daha fazlasını istediğini ve Alanyaspor camiasına galibiyet için teşekkürlerini iletti. Teknik direktör, "Bu galibiyet yeterli değil, daha fazlasını istiyoruz," diyerek hedeflerinin büyüklüğüne vurgu yaptı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet