Dursun Özbek açıkladı! "Süper Kupa kararını henüz vermedik"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşması imza töreninde açıklamalarda bulundu. Özbek açıklamalarında TFF'nin Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa karşılaşmasını Suudi Arabistan'da oynatılma kararına da henüz onay vermediklerini ifade etti.

Yayınlanma:
Dursun Özbek açıkladı! "Süper Kupa kararını henüz vermedik"

Sponsorluk anlaşması esnasında açıklamalarda bulunan Dursun Özbek, sözlerine yönetim kurulu üyesi Cemal Özgörkey'in istifasını eleştirdi.

Galatasaray Başkanı yönetime geldi diye istifa edeni affetmem diyen Özbek "Cemal Özgörkey Bey'in açıklamasını dün gece gördüm. Çok üzüldüm. Galatasaray Spor Kulübü başkanı, iştirakleri olan herhangi bir şirkette yönetim kurulu olmasını kimseyi rahatsız etmesini düşünemiyorum. Böyle bir şey aklımdan geçmez. Ayrıca daha vahim olanı, kendisiyle beraber burada hizmet veren arkadaşların istifa sebebi olarak Galatasaray Spor Kulübü başkanının yönetimde yer alıyor göstermelerini sindiremiyorum. Kişisel bir şey olsa, şahsıma Dursun Özbek'e bir tavır olsa bunu tolere ederim, anlayışla karşılarım. Fakat Galatasaray Spor Kulübü başkanı yönetime geldi diye bu hizmetten çekilmeyi, istifa etmeyi asla affetmem. Herkes bunu böyle bilsin." şeklinde konuştu.

Başarının altında sevgi olduğunu belirten Dursun Özbek ""Bir konunun yanlış anlaşılmamasını istiyorum. Biz camia içinde birlik, beraberlik, sevgi ikliminin devam etmesi için son derece büyük çaba harcıyoruz. Hedefimizde bu var, başarılarımızın altında bu var. Mağazacılığın başarısında da, futbol takımının da, amatör sporların başarısının altında da bu sevgi iklimi var. Hem camiam hem yönetim kurulum hem taraftarlarım buna çok dikkat ediyor. Yaratmaya çalıştığımız sevgi ikliminin kişilere bazı ayrıcalıklar getirmesi gibi bir husus değil bu. Bunun böyle anlaşılması lazım" dedi.

dursun2.jpg

TFF'nin Fenerbahçe'yle oynanacak Süper Kupa karşılaşmasını Suudi Arabistan'da oynama kararını henüz yönetimde görüşmediklerini belirten Galatasaray Başkanı "Bu Süper Kupa ile ilgili TFF'nin bir çağrısı oldu. Bunu yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımızla değerlendiriyor. Getirisi, götürüsü, finansal yapısı hakkında istişaremiz sürüyor. Bir neticeye varılınca daha doyurucu bilgi veririz" ifadelerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet