Fatih Terim, Milli Takım'a adım adım yaklaşıyor! Resmi açıklama yakın

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra sessizliğini koruyan İmparator Fatih Terim'in yeni durağı belli oldu. Milli Takım'a adım adım yaklaşan Terim, Türk futbolunu heyecanlandırıyor. Detaylar resmi açıklama ile netlik kazanacak.

Yayınlanma:
Fatih Terim, Milli Takım'a adım adım yaklaşıyor! Resmi açıklama yakın

Galatasaray'dan ayrıldığı günden bu yana sessizliğini koruyan ve futbol camiasının merakla beklediği isimlerden biri olan Fatih Terim'in yeni durağı nihayet açıklandı. Uzun bir aranın ardından Türk futboluna dönüş yapmaya hazırlanan Terim, milli takımın başına geçmek üzere adım adım ilerliyor.

GALATASARAY'DAN AYRILIŞININ ARDINDAN BEKLEYİŞ

2021-2022 sezonunda Galatasaray ile Giresunspor arasında oynanan karşılaşma sonrası takımdan ayrılan Fatih Terim, bu tarihten itibaren sessizliğini koruyarak futbol camiasında merak konusu olmuştu. Ancak son günlerde Terim ile ilgili gelen iddialar, merakları daha da artırdı.

RESMİ AÇIKLAMA YAKIN

Gelen bilgilere göre, Fatih Terim'in milli takımın başına geçmesi için Türkiye Futbol Federasyonu tarafından onay alındı. Ankara'ya iletilen konu, büyük bir ihtimalle önümüzdeki günlerde resmi bir açıklamayla duyurulacak. Bu gelişmeler, Türk futbolunu heyecanlandırırken, milli takımın geleceği için umut verici bir adım olarak kabul ediliyor.

OYUNCULAR DA TERİM'İ İSTİYOR

A milli takımın Ermenistan ve Japonya karşısında aldığı mağlubiyetler sonrasında yaşanan sıkıntılı dönemde, bazı oyuncuların Fatih Terim'i istediği iddia ediliyor. Oyuncuların bu isteği, Terim'in milli takımın başına geçme sürecini hızlandırmış gibi görünüyor.

TARİHİ BİR ADIM

Fatih Terim, milli takımın başına geçtiğinde, A Milli Takımı 4 farklı dönemde çalıştıran ilk ve tek yerli teknik direktör olacak. Daha önce bu unvanı taşıyan İtalyan teknik adam Sandro Puppo'dur ve Puppo da A Milli Takımı dört farklı dönemde çalıştırmıştı.

Sonuç olarak, Türk futbolunun önemli isimlerinden biri olan Fatih Terim'in milli takımın başına geçmesi, futbolseverler arasında büyük bir heyecan yaratırken, resmi açıklama ile detaylar netlik kazanacak. Milli takımın geleceği için umutlu bekleyiş sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet