Fenerbahçe'de Dzeko ve Tadic İle Zirve Yolunda Güçlü Performanslar!

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe, yabancı transferlerin etkileyici performanslarıyla dikkat çekiyor. 17 maçta 14 galibiyet ve 44 puan toplayarak zirveye yerleşen sarı-lacivertli takım, hem gol sayısı hem de bireysel oyuncu performanslarıyla göz dolduruyor.

Yayınlanma:
Fenerbahçe'de Dzeko ve Tadic İle Zirve Yolunda Güçlü Performanslar!

Trendyol Süper Lig'de mücadele eden Fenerbahçe, bu sezon sergilediği performansla dikkat çekiyor. Takım, ligde oynadığı 17 maçta 14 galibiyet, 2 beraberlik ve bir mağlubiyet alarak, 44 puan topladı ve zirveye yerleşti. Fenerbahçe ayrıca, bu maçlarda 44 gol atarak gol sayısı açısından da ligin zirvesinde yer aldı.

Takımın Yıldızları ve Disiplin Durumu

Takımın en çok forma şansı bulan oyuncusu Dusan Tadic oldu. Tadic, 17 maçın tamamında oynayarak toplam 1468 dakika sahada kaldı ve takımına 7 golle katkıda bulundu. En golcü oyuncu ise 12 golle Edin Dzeko oldu. Dzeko'nun yanı sıra Sebastian Szymanski, Dusan Tadic ve İrfan Can Kahveci de takımın skor yükünü taşıyan isimler arasında yer aldı. Sezonun ilk bölümünde Fenerbahçe'de toplam 27 futbolcu görev aldı.

Takımın disiplin durumu da dikkat çekici. İlk yarıda toplam 4 kırmızı kart gören Fenerbahçe'de en hırçın isim İsmail Yüksek oldu. Yüksek, 2 kırmızı ve 1 sarı kartla cezalandırıldı. Ayrıca, Fred ve Mert Hakan Yandaş da birer kez kırmızı kartla oyun dışı kaldı. En çok sarı kartı ise 5 kez ile Bright Osayi-Samuel gördü. Fenerbahçe'nin bu performansı, sezonun ikinci yarısında da beklentileri yüksek tutuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet