Fenerbahçenin tarihine geçen İsmail Kartal'a UEFA'dan bir maç ceza!

UEFA tarafından, Fenerbahçe tarihine ismini en yüksek puan ortalamasıyla yazan teknik direktör İsmail Kartal'a bir maç ceza verdi. Verilen ceza sarı-lacivertli camiasında şok etkisi yarattı.

Yayınlanma:
Fenerbahçenin tarihine geçen İsmail Kartal'a UEFA'dan bir maç ceza!

Bu sezon Fenerbahçe'nin başında çıktığı 16 maçın tamamından zaferle ayrılarak tekrarlanması güç bir başarıya imza atan tecrübeli teknik adam İsmail Kartal'a kötü haber. UEFA, başarılı teknik adama bir maç ceza verdi. UEFA'dan gelen bu haber sarı-lacivertli camiada adeta şok etkisi yarattı.

Portekizli teknik adam Jorge Jesus ile yaşanan ayrılık sonrasında göreve getirilen ve Fenerbahçe'ye imza attığı günden bu yana 16 maçın tamamından galibiyetle ayrılarak tekrarlanması güç bir başarıya imza atan İsmail Kartal'a kötü haber geldi.

UEFA, Twente- Fenerbahçe karşılaşmasının geç başlaması nedeniyle Fenerbahçe tarihinin en yüksek puan ortalamasına sahip yerli teknik direktörü olan İsmail Kartal'a bir maç ceza verdi.

Milliyet'in haberine göre; UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu, Twente-Fenerbahçe maçının başlama vuruşunun geç yapılmasından, sarı-lacivertli kulüp ve teknik direktör İsmail Kartal sorumlu tuttu.

İsmail Kartal'a, ertelemeli 1 maç men cezası verildi. Kararda bu 1 maçlık yaptırımın erteleme süresi, 1 yıl olarak duyuruldu. Yine bu karşılaşmadaki geç başlama vuruşu nedeniyle ayrıca kulübe de 25 bin euro para cezası kesildi. Aynı maçta takımın uygunsuz davranışı başlığı altında da 3 bin euroluk bir para cezasına hükmedildi.

Kanarya'nın söz konusu cezalara itiraz etmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet