İsmail Kartal'dan Mağlubiyet Sonrası Özür

Futbol takımı teknik direktörü İsmail Kartal, takımın son maçındaki mağlubiyet üzerine basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kartal, maçla ilgili çok fazla konuşulacak bir şey olmadığını belirterek, taraftarlardan ve camiadan özür diledi.

Yayınlanma:
İsmail Kartal'dan Mağlubiyet Sonrası Özür

Fenerbahçe, Nordsjaelland'a 6-1 yenilerek gruptan çıkma şansını zora soktuFenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 5. maçında Danimarka ekibi Nordsjaelland'a deplasmanda 6-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ilk yarısını 2-1 geride kapatan Fenerbahçe, ikinci yarıda Nordsjaelland'ın adeta gol yağmuruna tutuldu. Ev sahibi ekip, 68. dakikada Benjamin Nygren'in hat-trick yapmasıyla farkı 3'e çıkardı. 75. dakikada bir kez daha Nygren ve 84. dakikada Mads Emil Madsen'in golleriyle skoru 6-1'e getirdi. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, mağlubiyetin kabul edilemez olduğunu söyledi. Kartal, "Bugün oynadığımız futbol Fenerbahçe'ye yakışmadı. Taraftarlarımızdan ve camiamızdan özür diliyoruz. Evimizdeki Spartak Trnava maçında kendimizi affettirmek istiyoruz" dedi.

Kartal, maçtaki hataların kendilerinde olduğunu belirterek, "Oyuncularımız gereken konsantrasyonu gösteremedi. Bu mağlubiyetten dersler çıkaracağız ve Spartak Trnava maçında daha iyi bir performans sergileyeceğiz" diye konuştu. Fenerbahçe, gruptaki son maçında 8 Aralık'ta evinde Spartak Trnava ile karşılaşacak. Sarı-lacivertli ekip, bu maçı kazanması halinde gruptan çıkma şansını sürdürecek.

SORU ALMADI

Maçla ilgili konuşacak çok fazla şey olmadığını vurgulayan Kartal şunları söyledi:

"Çok üzgünüz, bütün taraftarlardan özür diliyoruz. Ama taraftarlarımız şunu unutmasın, evimizdeki Spartak Trnava maçında Fenerbahçe kendisine yakışanı yapacak ve gruptan çıkacak. Çok fazla söylenecek bir şey yok. Mağlup olduk. Bize yakışmadı, bütün taraftarlarımızdan ve camiamızdan özür dileriz."

İsmail Kartal, açıklamasının ardından soru almayacağını belirterek toplantıdan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet