Kestelsporlu miniklerden büyük başarı! 3 altın, 1 bronz madalya kazandılar

Antalya'da düzenlenen Antalya İl Boks Şampiyonası'nda Alanya Kestelsporlu genç boksörler, büyük bir başarı elde ederek 3 altın ve 1 bronz madalya kazandılar.

Yayınlanma:
Kestelsporlu miniklerden büyük başarı! 3 altın, 1 bronz madalya kazandılar

Alanya Kestelspor'un gurur kaynağı olan genç boksörler, Antalya İl Boks Şampiyonası'nda büyük bir başarı elde etti. 21-22 Ekim tarihlerinde gerçekleşen alt minikler kategorisinde mücadele eden sporcular, toplamda 3 altın ve 1 bronz madalya ile dönüş yaptılar.

62 kilo sıkletinde yarışan Kerem Top, altın madalyanın sahibi oldu. Aynı şekilde 46 kilo sıkletinde Serhan Uygun da altın madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti. 48 kilo sıkletinde mücadele eden Rüstem Turgut ise bronz madalyayla ödüllendirildi. Ayrıca, boksa teşvik maçlarında yer alan Rüzgar Hamza Çebi de altın madalya kazanarak takımın başarısına katkı sağladı.

Alanya Kestelspor'un boks takımının antrenörü Mehmet Tuncer, madalya kazanan tüm sporcuları tebrik ederek, "Bu başarılar, sporcularımızın azmi ve çalışkanlığı sayesinde geldi. Aynı zamanda bize bu yolda destek olan Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel'e, Alanya Belediye Spor Müdürüne ve kulüp başkanımız Levent Uğur'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca, sporcu velilerimize de katkılarından dolayı minnettarız" dedi. Alanya Kestelsporlu boksörlerin bu başarısı, Alanya'nın spor arenasında adını bir kez daha duyurmasını sağladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet