Real Madrid Eski Antrenörü: Arda Güler'in Fiziği Alt Yapı Oyuncusu Gibiydi

Real Madrid'in eski antrenörü, Arda Güler'in fiziğinin elit seviyede olmadığını ve ilk antrenmanlarda alt yapı oyuncuları gibi bir fizik sergilediğini belirtti. Sakatlıklarla mücadele eden oyuncunun yeni çalışma sistemiyle özgüvenini kazanacağını ve yeteneklerini Madrid taraftarlarına gösterebileceğini ifade etti.

Yayınlanma:
Real Madrid Eski Antrenörü: Arda Güler'in Fiziği Alt Yapı Oyuncusu Gibiydi

Geride kalan sezonda gösterdiği performansın ardından adı dünyanın büyük kulüpleriyle anılan Arda Güler, yaz transfer döneminde İspanyol devi Real Madrid'e transfer oldu.

arda-001.webp

Real Madrid formasını bir türlü sırtına geçiremeyen genç yıldız, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle kadroya girmekte de zorlanıyor. Son olarak Real Vallecano karşısında kadroda kendine yer bulan Güler, ardından yeniden sakatlanarak en az 1 ay sahalardan uzak kalacak.

arda4.jpeg

Arda Güler hakkında açıklamalarda bulunan Real Madrid eski antrenörü Andre oyuncunun fiziğinin yetersiz olduğunu açıkladı. Arda'nın elit fizikte olmadığını belirten Andre "Arda Güler'in ilk antrenmanlarda 1.75 ve 69 kilo olduğu ortaya çıktı. Elit seviyede fiziğe sahip oyunculara karşı mücadele edecek birinden çok, altyapı oyuncusu fiziği vardı. Arda Güler'e fiziksel yüklemeler sırasında çok büyük hatalar yapılmış. Arda Güler, yeni çalışma sistemiyle özgüvenini geri kazanacak ve Madrid taraftarları onun olağanüstü yeteneğinin tadını çıkarabilecek" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet