Real Madrid'de Sakatlıkların Ardı Arkası Kesilmiyor

Milli maç arasında Brezilya'nın Kolombiya ile oynadığı maçta sakatlanan 23 yaşındaki Vinicius'un en az 2 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Bu sezon ikinci sakatlığını yaşayan genç yıldız, ocak ayının sonuna kadar forma giyemeyecek. Real Madrid'de sakatlık sorunu sadece Vinicius'u etkilemiyor; Camavinga da Fransa Milli Takımı kampında sakatlanarak 2 buçuk ay oynayamayacağı belirtildi.

Yayınlanma:
Real Madrid'de Sakatlıkların Ardı Arkası Kesilmiyor

Real Madrid, milli maç arasında yaşadığı sakatlık sorunlarıyla mücadele etmeye devam ediyor. Brezilya'nın Kolombiya ile oynadığı maçta sakatlanan 23 yaşındaki Vinicius'un en az 2 ay sahalardan uzak kalacağı duyuruldu. Sağ baldırından yaşadığı sakatlık nedeniyle ocak ayının sonuna kadar forma giyemeyecek olan genç yetenek, bu sezonun ikinci sakatlığını yaşamış oldu. Daha önce Celta Vigo maçında benzer bir sakatlık yaşayan Vinicius, yaklaşık 1 ay oynayamamıştı.

Vinicius'un yanı sıra, Real Madrid'in diğer genç yıldızı Camavinga da Fransa Milli Takımı kampında antrenman sırasında sakatlanmıştı. Camavinga'nın da 2 buçuk ay boyunca sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Sakatlık sorunu sadece genç yetenekleri etkilemiyor. Real Madrid'de Aurélien Tchouaméni, Arda Güler, Militao ve Courtois gibi önemli oyuncuların sakatlıkları sürerken, sezon başında sakatlanan Militao ve Courtois'nın bu sezon forma giymesi beklenmiyor. Ancak Ceballos ve Bellingham'ın sakatlıklarını atlattıkları açıklanırken, Real Madrid'de sağlık sorunları devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet