Real Madrid'den Arda Güler'e Sabır Tavsiyesi: İyileşme Süreci Uzatıldı

Real Madrid, sakatlıklar nedeniyle henüz resmi bir maça çıkamayan milli futbolcu Arda Güler için yeni bir karar aldı. Kulüp doktorlarının tavsiyesi üzerine Arda'nın iyileşme süreci 2024'e kadar uzatıldı.

Yayınlanma:
Real Madrid'den Arda Güler'e Sabır Tavsiyesi: İyileşme Süreci Uzatıldı

La Liga devi Real Madrid, sezon başında Fenerbahçe'den transfer ettiği genç yetenek Arda Güler'in iyileşme süreciyle ilgili önemli bir karar aldı. Üst üste yaşadığı sakatlıklar nedeniyle henüz yeşil sahalarda boy gösteremeyen milli futbolcunun iyileşme süreci, kulüp doktorlarının tavsiyesi üzerine 2024'e kadar uzatıldı.

Arda Güler'e Özel Program

Haber Global’de yer alan bilgilere göre, Real Madrid yönetimi, Arda Güler'i herhangi bir baskı altına almadan iyileşme sürecini sağlıklı bir şekilde tamamlamasını istiyor. Geçtiğimiz yaz takıma katılan ve antrenmanlarda etkileyici performanslar sergileyen milli futbolcunun, yüzde yüz hazır hale gelmeden takımla antrenmanlara başlaması beklenmiyor.

Sabır Anahtar Kelime

Oyuncunun fiziksel kondisyonunu geliştirme ve takım adaptasyon sürecini göz önünde bulunduran Real Madrid, Arda Güler'e zamana ihtiyacı olduğunu ve sabırla iyileşmesini beklediğini iletti. Ocak ayında başlayacak olan Kral Kupası maçlarında Arda'nın sahaya çıkması umut ediliyor.

Real Madrid, genç futbolcunun sağlığını ve kariyerini ön planda tutarak, uzun vadeli planlamalar yapmayı sürdürüyor. Arda Güler'in de bu süreçte kendisine verilen destekten dolayı memnun olduğu ve en iyi şekilde iyileşmek için çalıştığı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet