Vitor Roque, Barcelona'ya Transfer Oluyor

Brezilya'nın Atletico Paranaense takımı, 18 yaşındaki yıldız forvet Vitor Roque'nin taraftarın önünde son kez Santos maçında sahaya çıkacağını açıkladı. Roque, 2022 yılında Atletico Paranaense'ye transfer olmuştu. Genç oyuncu, ilk sezonunda çıktığı 34 maçta 17 gol atarak takımının Brezilya Serie A'da 6. sıraya yükselmesinde önemli rol oynamıştı. Roque'nin Barcelona'ya transferi, yaz transfer döneminde duyurulmuştu.

Yayınlanma:
Vitor Roque, Barcelona'ya Transfer Oluyor

Atletico Paranaense, genç yetenek Vitor Roque'nin takımdan ayrılacağını duyurdu. Roque'nin, Santos ve Cuibaba maçlarından sonra Barcelona'ya transfer olması bekleniyor. Ayak bileği sakatlığı nedeniyle bir süredir forma giyemeyen Roque, Barcelona ile 40 milyon euro karşılığında anlaşma sağladı ve ilk maçına 4 Ocak'ta Las Palmas karşısında çıkması planlanıyor.

Brezilya'nın Atletico Paranaense takımından ayrılacak olan Vitor Roque'nin geleceği, Barcelona ile anlaştığı açıklandı. Brezilya ekibi, Roque'nin Santos ve Cuibaba maçlarının ardından takımdan ayrılacağını resmi olarak duyurdu. Roque, 22 Eylül'den bu yana ayak bileği sakatlığı nedeniyle forma giyemiyordu. Genç futbolcunun Barcelona'ya transferinin 16 Aralık'ta gerçekleşmesi ve ilk maçına 4 Ocak'ta Las Palmas karşısında çıkması bekleniyor. Bu sezon Atletico Paranaense forması altında 44 maçta 21 gol ve 8 asist kaydeden Vitor Roque, Barcelona'nın dikkatini çekmeyi başardı. Katalan devi, 40 milyon euro karşılığında genç yeteneği kadrosuna katmak için anlaşma sağladı. Bu transfer, Roque'nin kariyerinde yeni bir sayfa açarken, Barcelona'nın genç yeteneklere olan ilgisini de gözler önüne seriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet