ALTSO Başkanı Erdem ve heyeti Almanya'da Alanya tanıtımı yaptı

Almanya’da düzenlenen ITB Berlin Turizm Fuarı’na katılan ALTSO Başkanı Eray Erdem ve beraberindeki heyet, Alanya'nın tanıtımını üstlendi.

Yayınlanma:
ALTSO Başkanı Erdem ve heyeti Almanya'da Alanya tanıtımı yaptı

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO), ITB Berlin Turizm Fuarı’na iş gezisi düzenledi. Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenen ITB Turizm Fuarı’na iş gezisi düzenleyen ALTSO, ALTAV ve ALTİD ile birlikte Alanya’yı tanıtıyor.

Fuarın ilk gününü değerlendiren ALTSO Başkanı Eray Erdem, “Yönetim kurulu üyelerimiz, meclis üyelerimiz ve iş insanlarımızdan oluşan heyetimiz ile birlikte bugün açılışı gerçekleştirilen ITB Berlin Turizm Fuarı’nda yerimizi aldık. Fuarda; Almanya pazarı üzerine önemli görüşmeler gerçekleştirip, MTS Globe Genel Müdürü Münci Karakaya, TAV Havaalanları Havacılık Planlama ve Pazarlama Koordinatörü Özge Küçükcan ve TAV Havaalanları Havacılık Pazarlama ve Planlama Müdürü Efe Buğra Çınar ile bir araya geldik. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanımız Ersin Tatar, Antalya Milletvekilimiz Sururi Çorabatır, Ankara Ticaret Odası Başkanımız Gürsel Baran, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Ali Bahar ile de fikir alışverişinde bulunduğumuz fuarda; katılımcı ülkeden çok sayıda ziyaretçiyi de standımızda ağırladık. Fuarda ayrıca; turizmci dostlarımız ve yabancı seyahat acentelerinin etkili isimleri ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduk ”dedi.

“BAKANIMIZI AĞIRLADIK”

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u da Alanya standında ağırladıklarını ifade eden Başkan Erdem, “ITB Berlin Turizm Fuarı’nda yer alan Alanya standımızda Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’u da ağırladık. Sayın Bakanımızla 2024 turizm sezonu ve Almanya pazarı üzerine güzel bir sohbet gerçekleştirip, görüş ve önerilerini aldık. Turizmin tüm paydaşlarının bir araya geldiği bu önemli organizasyonda Antalya ve Alanya ve tüm ülkemiz olarak işbirliği içerisinde olmaktan da ayrıca mutluyuz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet