Alanya uluslararası çocuk festivali’ne davet

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in şehirde yaşayan yerli ve yabancı çocuklar için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenleyeceği Alanya Uluslararası Çocuk Festivali’nin tanıtım toplantısı yapıldı....

Yayınlanma:
Alanya uluslararası çocuk festivali’ne davet

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in şehirde yaşayan yerli ve yabancı çocuklar için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenleyeceği Alanya Uluslararası Çocuk Festivali’nin tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıya Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Alanya Belediyesi Tiyatro Müdürü Hüseyin Çinal ve basın mensupları katıldı.

“DÜNYA ÇOCUKLARININ KATILACAĞI GÜZEL BİR ORGANİZASYON OLACAK”

Alanya Belediyesi Tiyatro Müdürü Hüseyin Çinal, 23 Nisan Pazartesi günü başlayacak ve 1 hafta boyunca çeşitli etkinliklerle devam edecek olan festival hakkında bilgi verirken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er de, konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı, 98. yıl dönümünde tüm yurtta olacağı gibi, Alanyamızda da büyük bir coşkuyla kutlayacağız. Bu bağlamda Alanya Belediyemiz ile yaptığımız iş birliği neticesinde düzenleyeceğimiz Uluslararası Çocuk Festivali’nde sadece şehrimizdeki değil dünya çocuklarının da katılacağı güzel bir organizasyon gerçekleştireceğiz. Bu projemizde emeği geçen Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’e, Kaymakamımıza ve bütün belediye personeline teşekkürlerimi sunarım.”

YÜCEL: “HEM EĞİTİCİ HEM DE EĞLENCELİ FESTİVALİMİZE TÜM ÇOCUKLARIMIZI BEKLİYORUM”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise, tanıtım toplantısında yaptığı açıklamasında tüm çocukları ve Alanya halkını bir hafta sürecek festivale davet etti. Başkan Yücel, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği ve dünyanın tek çocuk bayramı olan 23. Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı dolu dolu kutlayabilmek için bu yıl Alanya uluslararası Çocuk Festivali’ni düzenleyeceğiz. Festivalimizde kitap fuarı, söyleşiler, tiyatro oyunları ve çocuk gösterileri gibi birçok etkinlik yer alacak. Hem eğitici hem de eğlenceli bir festival olacağına yürekten inanıyorum. Bu festivalimizin gelecek yıllarda da çıtasını yükselterek devam ettireceğiz. Bu vesile ile bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarken, aynı gün başlatacağımız festivalimize tüm çocuklarımızı ve ailelerini davet ediyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet