Alanya Zabıta ekipleri zincir marketleri denetledi

Alanya Belediyesi Zabıta ekipleri, zincir marketleri denetledi. Ekiplerin yaptığı denetleme sonucunda marketlerin hijyen şartlarına uygun olmadığı ve çok sayıda tarihi geçmiş ürün olduğu tespit edildi. Zabıta ekipleri, denetlenen...

Yayınlanma:
Alanya Zabıta ekipleri zincir marketleri denetledi

Alanya Belediyesi Zabıta ekipleri, zincir marketleri denetledi. Ekiplerin yaptığı denetleme sonucunda marketlerin hijyen şartlarına uygun olmadığı ve çok sayıda tarihi geçmiş ürün olduğu tespit edildi. Zabıta ekipleri, denetlenen şartlara uymayan marketlere gerekli cezai işlemi uygularken tarihi geçmiş ürünleri ise toplayarak imha etti.

YÜCEL: “VATANDAŞIN SAĞLIĞI İLE KİMSE OYNAYAMAZ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, denetleme sonucunda çok sayıda tarihi geçmiş ürün tespit edilmesinin ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Zabıta ekiplerimiz, gün boyu şehrimizde bulunan zincir marketlere denetleme gerçekleştirdi. Bunun neticesinde ise çok sayıda tarihi geçmiş ürün ve hijyen şartlarına uygun olmayan işletmeler tespit edildi. Ekiplerimiz bu işletmelere gerekli cezai işlemi uyguladı. Bu tip uygulamaları sık sık gerçekleştirerek vatandaşlarımızın sağlığı ile kimsenin oynamasına izin vermeyeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet