Alanya'mıza örnek projeler kazandırmaya devam ediyoruz

Şehrimize örnek projeler kazandırmaya devam ediyoruz“KAPALI SALI PAZARI 17 NİSAN SALI GÜNÜ HİZMETE AÇILIYOR”Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, encümen sonrası belediye hizmetleri ve gündeme dair konularda açıklamalarda...

Yayınlanma:
Alanya'mıza örnek projeler kazandırmaya devam ediyoruz

Şehrimize örnek projeler kazandırmaya devam ediyoruz

“KAPALI SALI PAZARI 17 NİSAN SALI GÜNÜ HİZMETE AÇILIYOR”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, encümen sonrası belediye hizmetleri ve gündeme dair konularda açıklamalarda bulundu. Alanya Belediyesi’nin kente kazandırdığı Kapalı Salı Pazarı’nın 17 Nisan Salı günü saat 10.00’da açılışını yapacaklarını belirten Belediye Başkanı Yücel, “Biz örnek projelerle yola çıkmıştık. Her zaman Alanya’da örnek projeler yapıyoruz. Bu vesileyle de kapalı pazar yeri taahhütlerimiz vardı. Salı pazarımızı baştan sona yenileyerek örnek bir kapalı pazar yerine dönüştürdük. Allah izin verirse, 17 Nisan Salı günü saat 10.00 Kapalı Pazaryerimizin resmi açılışını gerçekleştireceğiz. Hem pazarcı esnafımıza, hem de bölge halkımıza hayırlı olmasını temenni ederim . Sağlıklı ve konforlu bir alan oluşturuldu. Şimdiden hayırlı olsun. Tüm halkımızı da açılışa bekliyoruz” diye kaydetti.

“ALANYSPOR STORE MAĞAZASI’NA ŞEHRİMİZİN EN GÜZEL YERİNİ VERDİK”

Makedonya’da olmaları nedeniyle açılışına katılamadıkları Alanyaspor’un resmi satış mağazası Alanyaspor Store’la ilgili de basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Belediye Başkanı Yücel, “Alanyaspor’a verdiğimiz Store alanı şehrimizin en güzel yerlerinden biri. Ben o gün Makedonya’da olmam nedeniyle açılışına katılamadım. Hem Alanyasporumuza hem de Alanya halkına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

“VATANDAŞLARIMIZIN VE TÜM İSLAM ALEMİNİN MİRAC KANDİLİNİ ŞİMDİDEN TEBRİK EDERİM”

Vatandaşların Mirac Kandili’ni de bugünden tebrik eden Belediye Başkanı Yücel, “Yarın gece mübarek Mirac Kandilimizi idrak edeceğiz. Müslümanlar için çok önemli dini günlerden biri olan Mirac Kandilimizin Alanyamıza, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum ve tüm halkımın da kandilini bugünden tebrik ediyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet