ALANYA’NIN EN KÜÇÜK ÇEVRECİ OKULUNA BAŞKAN YÜCEL’DEN ANLAMLI ZİYARET

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 2018-19 Eğitim ve Öğretim yılı Eko Okul Programı kapsamında bu yıl ilk defa anaokulu kategorisinde programa başvuru yaparak çalışmalara başlayan, Alanya Mahmutlar Anaokulu öğrencilerini...

Yayınlanma:
ALANYA’NIN EN KÜÇÜK ÇEVRECİ OKULUNA BAŞKAN YÜCEL’DEN ANLAMLI ZİYARET

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 2018-19 Eğitim ve Öğretim yılı Eko Okul Programı kapsamında bu yıl ilk defa anaokulu kategorisinde programa başvuru yaparak çalışmalara başlayan, Alanya Mahmutlar Anaokulu öğrencilerini ziyaret etti.


Alanya Belediyesi tarafından yürütülen çevre çalışmaları kapsamında bu yıl ilk kez bir anaokuluna Eko Okul Programı uygulandı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in de katıldığı uygulamada minik öğrenciler Belediye Başkanı ile sohbet ederken merak ettiklerini kendisine sordu.

SIFIR ATIK BİLEŞENLERİ ÖĞRENCİLERLE PAYLAŞILDI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Sıfır Atık Projesi kapsamında kaynağında ayrı toplanan ambalaj atıkları, bitkisel atık yağlar ve atık piller ile ilgili Alanya Belediyesi tarafından yürütülen projeler hakkında bilgi paylaşımı yaparken, Mahmutlar Anaokulu Okul Müdürü ve Eko Okul Koordinatör Öğretmenleri ve öğrencilerinin çevrenin korunmasına dair yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.

“KATILIMLARI ARTTIRMAYI HEDEFLİYORUZ”

Alanya kent ölçeğinde Eko-Okul programı kapsamında bu yıl ilk defa bir anaokulunu programa dâhil etmenin heyecanını yaşadıklarını ifade eden Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Sevda Erdoğmuş, bunun bir başlangıç olduğunu, 2019 -2020 Eğitim ve Öğretim yılında miniklerle yürütülen bu kıymetli çevre programına katılımların artmasını hedeflediklerini belirtti.

“ÇEVRECİ KİMLİĞİMİZLE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Alanya Mahmutlar Anaokulu Müdürü Feride Karabulut tarafından okul genelinde yapılan çevreci çalışmalar ile ilgili bilgiler paylaşarak, Eko Okul Programı’na dahil olan ilk anaokulu olmanın verdiği sorumluluğu taşıdıklarını, bundan sonraki süreçte de yürüttükleri çevre çalışmaları ile örnek olmaya devam edeceklerini ifade etti.

BAŞKAN YÜCEL’DEN MİNİKLERE BAŞARI ROZETİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından öğrencilere başarılı çevre çalışmaları ve çevre bilgilerinden dolayı, “Çevre Dostu Öğrenci” rozeti takılması ile Mahmutlar Anaokulu öğrencileriyle gerçekleştirilen çevre sohbeti tamamlandı. Eko Okul Programı kapsamında çevre bilincinin geliştirilmesi ve en iyi uygulama örneklerinin paylaşımının daha yoğun yapılacağı yeni bir çalışma döneminin de bilgisini veren Başkan Yücel, 2018-19 Eğitim ve Öğretim yılının 2. döneminde söz konusu yeni çalışma programı ile öğrencilerle bir araya gelmeye devam edileceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet