Alanyaspor store mağazası açıldı

BAŞKAN YÜCEL’E ALANYASPOR’DAN TEŞEKKÜRTörenin açılış konuşmasında Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanyaspor Store mağazasının yapımında emeği geçen herkese teşekkür eden Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan...

Yayınlanma:
Alanyaspor store mağazası açıldı

BAŞKAN YÜCEL’E ALANYASPOR’DAN TEŞEKKÜR

Törenin açılış konuşmasında Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanyaspor Store mağazasının yapımında emeği geçen herkese teşekkür eden Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, “Bu mağazamızın açılında yer tahsisini yaparak en büyük desteği veren Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’e teşekkür ederim. Kendilerinizi mağazamızın yeriyle ilgili ziyaret ettiğimizde geç bile kaldığımızı söylediler. En kısa zamanda bu mağazamızı Alanya’ya kazandırmamıza destek oldular; her zaman da Alanyaspor’un yanında yeralarak desteklerini bizden esirgemediler. Kendilerine teşekkür ederim” dedi.

YÜKSEL: “BAŞKANIMIZ ALANYA’NIN EN GÜZEL YERİNİ ALANYASPOR’A VERDİ”

Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu’nun ardından kürsüye gelen Alanya Belediye Başkan Yardımcısı ve Alanyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel de bir konuşma yaparak Alanya Belediyesi’nin Alanyaspor’a destekleriyle ilgili katılımcılara bilgi verdi. Başkan Yardımcısı Yüksel, “Alanyaspor yönetimimizle birlikte Belediye Başkanımız Yücel’i ziyaretimizde Alanyaspor Store mağazasının yeriyle ilgili hemen harekete geçerek gerekeni yaptılar. Alanyaspor Kulübü’nün Alanya’nın önemli bir değeri olduğun söyleyen Belediye Başkanımız Yücel, her zaman destek vermeye devam edeceklerini belirttiler. Alanyaspor ve vatandaşlarımız adına bir kez daha teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

EMEĞİ GEÇENLERE PLAKET VERİLDİ

Açılış konuşmalarının ardından Alanyaspor’a desteklerinden dolayı Belediye Başkan Vekili Abdullah Öztürk’e plaket takdim edildi. Mağazanın çizimini yapan AK Parti İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu’ya da plaketle teşekkür edildi.

AÇILIŞ KURDELESİNİ BAKAN ÇAVUŞOĞLU KESTİ

Aytemiz Alanyaspor'un resmi ürünlerinin satıldığı Alanyaspor Store, Ahmet Tokuş Bulvarı Atatürk Anıtı yanında bugün resmi açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Belediye Başkan Vekili Abdullah Öztürk, Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, siyasi parti temsilcileri çok sayıda oda başkanı, STK temsilcisi ile vatandaşlar katıldı. Store dualarla açılırken, açılış kurdelesini ise Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu vatandaşlarla birlikte kesti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet