Albert Lin ile Antik Dünyanın Gizemleri National Geographic Ekranlarında

National Geographic kaşifi Albert Lin’in Moğolistan’dan Petra’ya uzanan sırlarla dolu keşfini konu alan “Albert Lin ile Antik Dünyanın Gizemleri” 20 Mart Pazar akşamı saat 22.

Yayınlanma:
Albert Lin ile Antik Dünyanın Gizemleri National Geographic Ekranlarında

National Geographic kaşifi Albert Lin’in Moğolistan’dan Petra’ya uzanan sırlarla dolu keşfini konu alan “Albert Lin ile Antik Dünyanın Gizemleri” 20 Mart Pazar akşamı saat 22.00’de National Geographic ekranlarında başlıyor.

 

En son teknolojiyi kullanan National Geographic kaşifi Albert Lin, eski uygarlıkların daha önce hiç görülmemiş arkeolojik ve mühendislik harikalarını ortaya çıkarmak için Asya’daki yeni macerasına atılıyor! Lin ilk olarak, 800 yıldır gizemini koruyan Cengiz Han'ın mezar yerinin sırrını çözmek için Moğolistan bozkırlarındaki yasak bölgede inanılmaz bir göreve girişiyor. Ardından göçebe bir halkın, bir zamanların gelişmiş şehrini nasıl inşa etmeyi başardığına dair ipuçlarını yakalamak için Petra'ya doğru heyecanlı bir yolculuğa çıkıyor. 

 

Albert’ın, antik dünyalara doğru sırlarla dolu keşif yolculuğu boyunca, talihsiz bir araba kazasında bacağını kaybettikten sonra bile keşfe devam etmeye iten tutkusunun kaynağını paylaştığı, gizemlerle dolu heyecanlı gezilerine tanıklık edeceğiniz 2 bölümlük “Albert Lin ile Antik Dünyanın Gizemleri” 20 Mart Pazar akşamı saat 22.00’de National Geographic ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

 

Bilimin, keşfin ve hikâye anlatımının gücüne inanarak 130 yılı aşkın bir süredir dünyanın en güvenilir markalarından biri olmayı sürdüren National Geographic’in birbirinden iddialı yapımlarını Digiturk, D-Smart, KabloTV, Tivibu ve TV+ platformlarından izleyebilirsiniz.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet