Alper Erözer’in sözleri İrem Derici’yi çok kızdıracak!

Snob Magazin'in haberine göre; İlginç giyim tarzıyla dikkat çeken Alper Erözer önceki gün kendisi gibi şarkıcı kız arkadaşı Alara Temoçin ile gezintiye çıktığı Nişantaşı’nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yayınlanma:
Alper Erözer’in sözleri İrem Derici’yi çok kızdıracak!

Snob Magazin'in haberine göre; İlginç giyim tarzıyla dikkat çeken Alper Erözer önceki gün kendisi gibi şarkıcı kız arkadaşı Alara Temoçin ile gezintiye çıktığı Nişantaşı’nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"İÇ DÜNYAMI YANSITTIM"

17 şarkıdan oluşan '17' adlı albümünde iç dünyasını anlattığını belirten genç şarkıcı “Daha önceki şarkılarımda pembe bir dünya yaratıyordum. Kız arkadaşlarım, arabalar falan. Bu yeni albümümde iç dünyamı anlatmak istiyorum. Çünkü ben her şeyi mükemmel olan bir çocuk değilim, kalktığımda güne mükemmel başlayan biri değilim. Herkes gibiyim. Bu albümüm içsel oldu ama pop da var. Pop ile trep arasında kırışık çizgi yakaladım” diye konuştu. 

"ARKASINDAN GİDECEĞİM KİMSE YOK"

Benzetildiği dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber’ın mesleki kariyerini örnek aldığını belirten Erözer, “Bana genelde Justin Bieber diyorlar. O 26 yaşında ben ise 17 yaşındayım. Onun yolundan gidip almam gereken kısımları alıyorum. Benim farklı bir yerim olacak” diye konuşup, Türkiye’den arkasından gidecek bir isim olmadığını şu sözlerle dile getirdi:

 

“Burada Edis’in yaptığı işlerden en azından biraz o keskinlikten çok tatlığı yakalayabiliyorum. Aleyna’yı dinlemiyorum ama ne iş yapmış diye bakıyorum. Türkiye’de örnek alıp arkasından gideceğim bir isim yok ama gerçekten olmasını isterdim. Olsa söylerim ama yok. İrem Derici mi diyeyim? Denk geldim şarkılarına ama çok atar, öfke ve sinir var. Yani kısaca öyle biri yok. Yakalamak istediğim renkleri yakalayan birini bulamıyorum."

"ŞEHİR DIŞINDAN EVİMİN ÖNÜNE GELİYORLAR"

Daha önce “Fanatik hayran kitlemden dolayı koruma ile gezmek zorunda kalıyorum” açıklamasında bulunan şarkıcı, kendisini görmek için İstanbul dışından hayranlarının evinin önüne kadar geldiğini söyledi. Sosyal medyadan ilginç istekler aldığını açıklayan Erözer, yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Bazen İstanbul’dan ya da İzmir’den çıkıp evimin önüne geliyorlar. Ben de ‘evde değilim danstayım, çalışıyorum’ diyorum. ‘Onca yoldan çıkıp geldik Alper bu kadar da karaktersiz olamazsın’ diyorlar. O yüzden bazen ayıp olasın diye işimi bırakıp eve dönüp hayranlarımı gördüğüm oluyor. Bazen özel olarak video atmamı ya da özel 'iyi geceler' mesajı bekliyorlar ama yetişemiyorum hepsine imkansız ama yapabildiğim kadarını yapmaya çalışacağım. Alıştım şöhrete belli yerlerde daha sıkıntılar oluyor ama pandemi işimize yaradı, maske ve şapkayla yürüyünce pek dikkat çekmiyorum”


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet