Altınyıldız Classics’in ‘Her Mağaza Bir Öğrenci’ Projesinin ilk aşaması hayata geçti

Sürdürülebilir tekstile destek vermek amacıyla başlattığı çevre dostu projelerine yenilerini eklemeye devam eden Altınyıldız Classics, Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’ndan biri olan ‘Nitelikli Eğitim’i odağında alarak üniversite öğrencilerine 'Eğitim Bursu' desteği sağlıyor.

Yayınlanma:
Altınyıldız Classics’in ‘Her Mağaza Bir Öğrenci’ Projesinin ilk aşaması hayata geçti

Sürdürülebilir tekstile destek vermek amacıyla başlattığı çevre dostu projelerine yenilerini eklemeye devam eden Altınyıldız Classics, Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’ndan biri olan ‘Nitelikli Eğitim’i odağında alarak üniversite öğrencilerine 'Eğitim Bursu' desteği sağlıyor.  Altınyıldız Classics’in sürdürülebilirlik çatı platformu Dünya Yaşasın Diye!’ altında başlattığı ‘Her Mağaza Bir Öğrenci’ projesinin İzmir Bölgesi’ni kapsayan ilk etabı hayata geçirildi. 

 

Her mağazanın bir öğrenciye burs sağlayacağı projede, İzmir’de bulunan Altınyıldız Classics mağazası ile eş sayıdaki bursiyer Altınyıldız Classics merkez ofisinde oryantasyon sürecini tamamladı. 

 

Not ortalaması 3,5 ve üzeri olan üniversite öğrencileri arasından seçilen bursiyerler, maddi desteğin yanı sıra part-time çalışma, staj imkanı ve istihdamda öncelik olanaklarına sahip olurken, öğrencilere firma dahilindeki tüm etkinliklere ve eğitimlere de katılma imkanı sağlanacak.

 

Altınyıldiz Classics, proje kapsamında gençliğe duyduğu güven ile sürdürülebilir bir gelecek için eğitime verilmesi gereken desteğin önemi konusunda farkındalık yaratmayı hedefliyor. Proje 2022’de Türkiye’nin diğer bölgelerinde devam edecek. 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet