ALTSO’DA YILIN SON MECLİSİ YAPILDI

ALTSO yılın son olağan meclis toplantısı, 24 Aralık 2019 Salı günü gerçekleştirildi. Toplantıda, ALTSO’nun 2020 yılı gelir-gider denk bütçesi 8 milyon 700 bin TL olarak oy birliğiyle kabul edildi.Meclis üyelerine hitap eden...

Yayınlanma:
ALTSO’DA YILIN SON MECLİSİ YAPILDI

ALTSO yılın son olağan meclis toplantısı, 24 Aralık 2019 Salı günü gerçekleştirildi. Toplantıda, ALTSO’nun 2020 yılı gelir-gider denk bütçesi 8 milyon 700 bin TL olarak oy birliğiyle kabul edildi.

Meclis üyelerine hitap eden ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, yeni yılda da aynı azim ve kararlılıkla Alanya için çalışmaya devam edeceklerini dile getirerek,  “Mahmutlar Mahallemize verdiğimiz noter sözümüzü yerine getirdik. Noter hayırlı olsun. Bu Üyelerimizin istekleri doğrultusunda çalışmaya devam ediyoruz. Bu projemizde her zaman olduğu gibi bizlere desteklerini esirgemeyen Alanya’mız ve ülkemizin gururu Dışişleri bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere, Adalet Bakanımız Sayın Abdulhamit Gül ve Alanya Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Yasin Emre’ye teşekkür ederim” dedi.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın Aralık ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya, Alanya Liman Başkanı Mehmet Sayhan’da katılarak, meclis üyeleriyle bilgi alışverişinde bulundu. Açılış, yoklama ve mazeretlerin görüşülmesinin ardından ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, yönetim kurulu faaliyetleri hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

ŞAHİN: “SÖZÜMÜZÜ TUTTUK”

Üye odaklı bir yönetim anlayışı ile çalıştıklarını ifade eden Başkan Şahin, meclis olarak omuz omuza güzel bir birliktelik gösterdiklerini belirterek “Göreve başladığımız günden bu yana hiçbir konuda üyelerimizi boşa ümitlendirmedik. Üyelerimize vermiş olduğumuz sözlerden olan Mahmutlar Mahallesi’ne kurulacak olan noterinde resmiyete dökülmesi bunun en güzel örneklerindendir. Çok şükür 6. Noter Mahmutlar Mahallemizde açılacak. Her zaman olduğu gibi bu konuda da bizlere destek veren Alanya’mız ve Ülkemizin gururu Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere, Adalet Bakanımız Abdulhamit Gül ve Alanya Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Yasin Emre’ye teşekkür ederim” dedi.

ALANYA COĞRAFİ İŞARETLERİN NERESİNDE?

ALTSO’da düzenlenen toplantılar hakkında da meclis üyelerini bilgilendiren Başkan Şahin, “Bilindiği gibi geçtiğimiz yıllarda avokado ve yeni dünyanın coğrafi işaretlerini Alanya’mıza kazandırmıştık. Bu konuda farkındalık yaratmak amacıyla Alanya Coğrafi İşaretlerin Neresinde? Konulu bir seminer düzenledik. Ben buradan bir kez daha bu önemli seminerde emeği geçen değerli konuşmacılara çok teşekkür ederim” diye konuştu.

ŞAHİN’DEN TOPLANTIYA DAVET

Başkan Şahin, ALSMO iş birliğinde 27 Aralık 2019 Cuma günü saat 14.30’da Antalya Vergi Dairesi Başkanı Metin Uzun ve uzmanların katılımıyla bilgilendirme semineri düzenleyeceklerini ifade ederek, bütün üyeleri toplantıya davet etti.

Başkan Şahin ayrıca, meslek komitelerle devam eden kahvaltılı istişare toplantıları, eğitim faaliyetleri ve gerçekleştirilen ziyaretler konusunda da önemli bilgiler aktardı.

BÜTÇE OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

Meclis gündeminde yer alan 2020 yılı denk gelir gider bütçesi de 8 milyon 700 Bin TL olarak oy birliğiyle kabul edildi. Meclisin son kısmında ise Alanya Liman Başkanı Mehmet Sayhan, meclis üyelerine liman başkanlığının faaliyetleri konusunda kısa bir bilgilendirme yaptı. Meclis üyesi iş adamlarından gelen soruları da cevaplayan Sayhan, “Başkanımız Mehmet beyle her zaman iletişim halindeyiz. ALTSO ile birlikte amatör denizci ehliyeti konusunda iş birliği yaptık. Sayın Başkanımız ne zaman istesek bizlere yardımcı oluyor. Kendisine verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ederim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet