Anamur Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurulunu Yaptı

Anamur Gazeteciler Cemiyeti (AGC) olağan genel kurulunu gerçekleştirildi.Anamur Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen kongreye üyeler hazır bulunurken saat 11:15’de saygı duruşu ve istiklal marşının okunması...

Yayınlanma:
Anamur Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurulunu Yaptı

Anamur Gazeteciler Cemiyeti (AGC) olağan genel kurulunu gerçekleştirildi.

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen kongreye üyeler hazır bulunurken saat 11:15’de saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile olağan genel kurul başladı.Tek liste halinde gidilen seçime mevcut başkan Zümrüt Cömertler’in hazırladığı 7 kişilik asıl ve yedek yönetim kurulu üyeleri ve denetim kurulu üyelerinden oluşan tek seçildi.

Bir konuşma yapan başkan Zümrüt Cömertler şöyle dedi; “Bizler toplumun en etkili iletişim aracı olan yerel ve ulusal gazetelerde, özveri ile görev yapan iki elin parmağını geçmeyecek kadar sayısal manada azınlıktayız. Ancak, gerek Ulusal Gazetelere geçtiğimiz gerekse kendi gazetelerimizde yer verdiğimiz haberlerle etkiliyiz.
Basın özgürlüğü, diğer tüm özgürlüklerin anasıdır. Basın özgür değilse varsayılan diğer özgürlüklerin de içi boştur, anlamsızdır. Basın özgürlüğü, gazetecinin mesleki özgürlüğü olmadığı gibi gazeteciye kişisel olarak tanınan bir hak, ayrıcalık ve lütuf da değildir, tam tersine basın özgürlüğü, halkın bilgi edinme ve haber alma hak ve özgürlüğüdür. Bizler, yaptığımız mesleğin önemini bilir, meslek dayanışmasını güçlendirmekteyiz, birbirimize inanmalıyız, birbirimizi ötekileştirmeden atacağımız adımlar da Anamur’un geleceğinde önem arz edecektir” dedi. Anamur Gazeteciler Cemiyeti olağan genel kuruluna, Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Torunoğlu, Meclis Başkanı Mehmet Yılmaz da katıldı (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet