Ankara’nın Seçkin Buluşma Mekanı

Şehrin gözde lokasyonlarından Oran’da yer alan Kuzu Effect AVM;  birbirinden renkli dünya markaları ve farklı konseptlerdeki sosyal alanları ile ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Yayınlanma:
Ankara’nın Seçkin Buluşma Mekanı

Şehrin gözde lokasyonlarından Oran’da yer alan Kuzu Effect AVM;  birbirinden renkli dünya markaları ve farklı konseptlerdeki sosyal alanları ile ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Tüm dünyanın karşı karşıya olduğu pandemi sürecinde birçok alışkanlığımızla beraber alışveriş alışkanlıklarımız da değişti. Artık alışveriş ya da sosyalleşme ihtiyaçlarımızı karşılarken, çok daha farklı kriterleri göz önünde bulundurmaya başladık. Sürekli dezenfekte ediliyor olması, fazla kalabalık olmaması, sosyal mesafe kuralının uygulanabiliyor olması, mümkünse açık alan olması gibi faktörler; gideceğimiz mekanı belirlememizde artık önemli rol oynuyor. Kuzu Effect AVM; bizlerin bu hassas dönemde göz önünde bulundurduğu tüm bu kriterleri büyük bir hassasiyetle sunuyor.

Yaz döneminde tamamen açılan teras kapıları ve tavan camları sayesinde, hemen yanında bulunan ODTÜ Ormanı ve Eymir Gölü’nün taptaze havası eşliğinde alışveriş deneyimi sunan Kuzu Effect AVM; maske zorunluluğu, ziyaretçi sayısının sınırlandırılması, sürekli dezenfeksiyon, sosyal mesafe uygulamaları gibi pandemi dönemi ile hayatımızın vazgeçilmezi haline gelen kuralları da harfiyen uyguluyor. Resmi kurumlar tarafından yapılan tüm denetlemelerden tam not alan Kuzu Effect AVM’nin kafe ve restoranları da dijital menü, sürekli dezenfeksiyon ve ekstra hijyen uygulamaları ile ziyaretçilerine ayrıcalıklı hizmet sunuyor.

Evde kalmanın oldukça önemli hale geldiği şu dönemde, herkesin gönül rahatlığıyla spor yapabilmesi için Ankara’nın en gözde spor merkezi Sports International da Kuzu Effect AVM’de. Farklı konsepti ve ekipmanlarıyla, orman ve göl manzaralı açık havuzuyla, hepsi alanında uzman eğitmenler tarafından verilen ve haftalık olarak değişen eğitim takvimiyle misafirlerine alışık oldukları seçkin hizmeti günümüzün gerektirdiği hijyen standartlarıyla sunuyor.

Kuzu Effect AVM’nin birbirinden farklı dünya lezzetlerini, birbirinden keyifli ve renkli konseptlerle yer aldığı Foodland katında; suşiden fajitaya, dönerden ev yapımı hamburgere, odun ateşinde pizzadan makarnaya kadar dünya mutfağının vazgeçilmez tatları Foodland’de ziyaretçileriyle buluşuyor. Farklı mimarisi, konsept mağazaları ve dünya markaları ile Kuzu Effect AVM; ziyaretçilerine bekledikleri ayrıcalıklı hizmeti sunmaya devam ediyor.

ANKARA – BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet