Arzum’un inovatif ürünlerine Plus X Award’dan prestijli ödüller

Teknoloji ve inovasyonu bir arada sunan ürünleriyle tüketicinin hayatını kolaylaştıran Arzum, dünyanın en prestijli yarışmalarından Plus X Award’da iki ürünüyle ödüle layık görüldü.

Yayınlanma:
Arzum’un inovatif ürünlerine Plus X Award’dan prestijli ödüller

Teknoloji ve inovasyonu bir arada sunan ürünleriyle tüketicinin hayatını kolaylaştıran Arzum, dünyanın en prestijli yarışmalarından Plus X Award’da iki ürünüyle
ödüle layık görüldü. Arzum OKKA Rich Spin M Türk Kahve Makinesi
Tasarım ve Kullanım Kolaylığı, Magiclean Neo Dikey Şarjlı Elektrikli Süpürge ise
 Tasarım, Kullanım Kolaylığı ve İşlevsellik ödüllerini kazandı.

 

Türkiye’nin önde gelen elektrikli ev aletleri markası Arzum, dünyanın en prestijli teknoloji ve tasarım yarışması Plus X Award’da iki ürünüyle ödüle layık görüldü. İnovatif teknolojilerin ödüllendirildiği, dünyanın farklı ülkelerinden çok sayıda markanın aday gösterildiği Plus X Award 2022’de Arzum; OKKA ailesinin en yeni üyesi ve bağımsız bir araştırma şirketinin yaptığı çalışmaya göre Türkiye’de bir ilk olan; karıştırarak sütlü Türk kahvesi pişirme özelliğine sahip Arzum OKKA Rich Spin M ile Design and Ease of Use (Tasarım ve Kullanım Kolaylığı) ödülünü aldı. Arzum, kablosuz ve pratik kullanımıyla öne çıkan Magiclean Neo ile ise Design, Ease of Use and Functionality (Tasarım, Kullanım Kolaylığı ve İşlevsellik ödülüne hak kazandı.

 

Her türlü ihtiyaca cevap veren ürünler tasarlıyoruz

 

Arzum Pazarlama Ve Ürün Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehtap Yıldız, inovasyon, tasarım ve teknolojiyi odağına alan bir marka olarak dünyanın en prestijli teknoloji ve tasarım yarışmalarından biri olan Plus X Awards’da iki ödül kazanmanın kendileri için ayrı bir önem taşıdığını söyledi. Yıldız, “Toplumun nabzını çok iyi tutuyor, yenilikçi ürünlerimizle sektörde fark yaratıyoruz. Trendlerin, müşteri profilinin ve tercihlerinin hızlı değişimine aynı şekilde uyum sağlayarak geliştirdiğimiz yeniliklerle, tüketicilerimizin memnuniyetini her zaman daha üst seviyelere taşımaya çalışıyoruz. Portföyümüzü sürekli geliştiriyor, her türlü ihtiyaca cevap veren ürünler tasarlıyoruz. Ödüllerle ve ilklerle özdeşleşmiş bir marka olarak bundan sonra da teknoloji ve inovasyonu bir arada sunarak, tüketicilerimizin hayatını kolaylaştırmak birincil önceliğimiz olacak. İşimizi büyük bir tutku ile yaparken geliştirdiğimiz ürünlerin böyle değerli ödüllerle taçlandırılması bizi daha da çok motive ediyor”  şeklinde konuştu. 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet