Alanya dahil beş ilçede kaçakçılık ve tarihi eser operasyonu

Antalya'nın Alanya, Konyaaltı, Muratpaşa, Kepez ve Manavgat ilçelerinde düzenlenen geniş çaplı operasyonlarda kaçak elektronik sigara, sigara, pipo tütünü, sikke ve kol saatleri ele geçirildi.

Yayınlanma:
Alanya dahil beş ilçede kaçakçılık ve tarihi eser operasyonu

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce Antalya'da 5607 Sayılı Kaçakçılık Kanununa Muhalefet ve Tarihi Eser Kaçakçılığı faaliyetlerine yönelik aralarında Alanya'nın da olduğu 5 ilçede operasyonlar gerçekleştirildi. Konyaaltı, Muratpaşa, Kepez, Alanya ve Manavgat ilçelerinde yapılan operasyonlar neticesinde; 3 bin 710 adet elektronik sigara, 4 bin 900 adet gümrük kaçağı sigara, 225 paket pipo tütünü, 32 adet sikke ve 165 adet kol saati ele geçirildi.
Operasyonlar kapsamında toplam 16 şahsa, 5607 sayılı Kaçakçılık Kanununa Muhalefet suçundan ve 2863 sayılı Kültür Ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanununa Muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü, kaçakçılık faaliyetlerinde bulunan kişi ve organizasyonlara yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam edeceğini duyurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet