Alanya'da Feci Kaza! Motosiklet Yayalara Çarptı: 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Alanya'da yaya geçidinde meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü ve karşıya geçmeye çalışan Ukrayna uyruklu bir kadın hayatını kaybetti. Bölgedeki tedbirsizlik, daha önce de ölümlü kazalara sebep olmuştu.

Yayınlanma:
Alanya'da Feci Kaza! Motosiklet Yayalara Çarptı: 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Alanya’da yaya geçidinde yolun karşısına geçmeye çalışan Ukrayna uyruklu bir kadına motosiklet çarptı. Kazada hem motosiklet sürücüsü hem de Ukraynalı kadın hayatını kaybetti. Bölgedeki tedbirsizlik daha önce de ölümlü kazalara yol açmıştı.

Kaza nasıl gerçekleşti?

Edinilen bilgiye göre, kaza önceki gün saat 22.00 sıralarında Kızlarpınarı Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Antalya yönüne giden 07 BED 506 plakalı motosikleti kullanan 18 yaşındaki Yağız Kömsöken, yaya geçidini kullanarak karşıya geçmeye çalışan 40 yaşındaki Ukrayna uyruklu Olha Kornutıak’a çarptı. Çarpmanın şiddetiyle her iki taraf da metrelerce sürüklendi ve ağır yaralandı.

Olay yerindeki ilk müdahale

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan Kornutıak ve Kömsöken, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen, her iki isim de kurtarılamadı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Tepki toplayan tedbirsizlik

Bölge sakinleri, daha önce de ölümlü kazaların yaşandığı bu noktada yeterli tedbirlerin alınmamasına tepki gösterdi. Gündüz saatlerinde polisin radar uygulaması yapmasına rağmen, gece saatlerinde herhangi bir tedbir alınmaması eleştirildi. Kaza, alınmayan önlemlerin bir kez daha can kaybına yol açtığını gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Keşfet