Alanya'da İnşaat İşçisi İskeleden Düşüp Ağır Yaralandı

Alanya'da bir inşaat işçisi, çalıştığı sırada 2.5 metre yükseklikten iskeleden düşerek ağır yaralandı. Olay yerine hızla sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi, işçi hastaneye kaldırıldı.

Yayınlanma:
Alanya'da İnşaat İşçisi İskeleden Düşüp Ağır Yaralandı

Alanya, Mahmutlar Mahallesi'nde meydana gelen talihsiz bir iş kazasıyla sarsıldı. Bir inşaatta su borusu montajı yapan 31 yaşındaki C.Ç., 2.5 metre yükseklikten iskeleden düşerek ağır yaralandı. İş kazası, çalışma arkadaşlarının gözü önünde gerçekleşti.

Olayın Detayları

C.Ç.'nin düştüğünü gören çalışma arkadaşları, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı işçiye olay yerinde ilk müdahaleyi yaparak onu hemen Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nakletti.

C.Ç.'nin Sağlık Durumu

Hastaneye kaldırılan C.Ç.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bilgisi alındı. Olayla ilgili jandarma tarafından detaylı bir inceleme başlatıldı. İnşaat alanında iş güvenliği önlemlerinin alınıp alınmadığı ve kaza anının nasıl meydana geldiği konusunda soruşturma yürütülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet