Antalya'da film gibi olay! Yolcu taksiyi kaçırıp...

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bir taksi yolcusu, önünü kesen şahıslardan kaçmak için taksiyi sürücüsüz olarak hızla uzaklaştırdı.

Yayınlanma:
Antalya'da film gibi olay! Yolcu taksiyi kaçırıp...

Olay, Muratpaşa ilçesi Yüzüncü Yıl Caddesi üzerinde meydana geldi. Bağlı bulunduğu duraktan müşteri alan Erman isimli ticari taksi sürücüsü, bir süre sonra arkasında bir araç olduğunu fark etti. Ticari taksinin önü beyaz renkli bir araç tarafından cadde üzerinde kesildi. Araçtan inen ikisi kadın 4 kişi, taksideki yolcuyu indirmek istedi.

MÜŞTERİ TAKSİ İLE KAÇTI, ŞOFÖR HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

Müşterisine zarar verileceği düşüncesi ile araçtan inen taksi şoförü, olaya müdahale etmek istedi. Kapıları kilitli olan araç içerisindeki şahsı indiremeyen kimliği belirsiz kişiler, bu kez ticari taksiye zarar vermeye başladı. Şahısları engellemeye çalışan ticari taksi sürücüsü, bu sırada hayatının yokunu yaşadı. Yolcu, çalışır durumdaki taksinin sürücü koltuğuna geçerek olay yerinden hızla uzaklaştı.

ARACIN ARKASINDAN BAKAKALDI

Aracın hareket ettiğini gören ve kapıyı açmaya çalışan taksi şoförü, bu hamlesinde başarılı olamayınca hızla uzaklaşan aracının arkasından bakakaldı. Beyaz araç ile taksinin önünü kesen kimliği belirsiz kişiler de geldikleri araca binerek, taksi ile kaçan şahsın peşinden gitti. Şahıslar ve ticari taksi içerisinde bulunan müşteri arasında husumet olduğu ve davalık oldukları, panikle ticari taksi ile olay yerinden kaçan müşterinin araç ile en yakın polis merkezine gittiği öğrenildi. Ticari taksi şoförünün kendisine haber verilmesinin ardından aracını polis merkezinden teslim aldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet