Bakan Koca : “Aldığı Ceza Toplum Vicdanını Yaraladı”

Geçtiğimiz aylarda Berfin Özek’e asit saldırısı düzenleyip öldürmeye çalışan şahısın aldığı cezaya Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca da tepki gösterdi. Bakan Koca bu cezanın toplum vicdanını yaraladığını belirtti....

Yayınlanma:
Bakan Koca : “Aldığı Ceza Toplum Vicdanını Yaraladı”

Geçtiğimiz aylarda Berfin Özek’e asit saldırısı düzenleyip öldürmeye çalışan şahısın aldığı cezaya Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca da tepki gösterdi. Bakan Koca bu cezanın toplum vicdanını yaraladığını belirtti. Berfin Özek’i tedavi gördüğü hastanede ziyaret eden Bakan Koca Berfin Özek’in yüzüne asit atarak öldürmeye teşebbüs eden şahsın aldığı ceza toplum vicdanını yaralamıştır. Temennimiz, saldırganın milletimizin vicdanı olan mahkemeler tarafından en ağır cezaya çarptırılmasıdır. Berfin kızımızın hukuk mücadelesinin bizzat takipçisi olacağım,” dedi.
Eski nişanlısı tarafından asit saldırısına maruz kalan Özek’e yapılan insanlık dışı olay tüm kesimlerin tepkisini çekmişti. Şarkıcı Haluk Levent’te tepkisini dile getirerek “Az önce mahkeme sonuçlandı. Sanık 12 yıl ceza aldı… Bence caydırıcı değil hiç değil! Halk arasında ‘yüzüne kezzap atarım’ cümlesi ‘hayatını bitiririm’ anlamıyla eşdeğerdir. Yani hukukta ağır yaralama görünen şey reelde cinayete teşebbüstür. Berfin’e yapılan da budur” dedi.(BSHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet