Bakan Koca’dan Ovalı’ya Sert Tepki

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, koronavirüs tedavisi için ilaç geliştirdiklerini açıklayan Prof.Dr. Ercüment Ovalı’ya sert tepki gösterdi. Bakan Koca, “Sosyal medya üzerinden insanların umuduyla oynanamaz. İnsanlık için...

Yayınlanma:
Bakan Koca’dan Ovalı’ya Sert Tepki

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, koronavirüs tedavisi için ilaç geliştirdiklerini açıklayan Prof.Dr. Ercüment Ovalı’ya sert tepki gösterdi. Bakan Koca, “Sosyal medya üzerinden insanların umuduyla oynanamaz. İnsanlık için çalışma yapan herkes bizim için kıymetlidir. Klinik araştırma için 23 Mart’taki çağrımıza cevap verilmedi. Sosyal Medya üzerinden uluslararası bir ilacın tavsiyesi böyle yapılamaz” diye konuştu.

MEDYANIN SORUMLULUĞU ÇOK ÖNEMLİ

Doç.Dr. Elif Mutlu ise katıldığı bir TV programında konuyla ilgili şu görüşlerini paylaştı, “Medyanın sorumluluğu bu krizde çok önemli. Toplum yoruluyor, sağlıkçılar da yoruluyor. Sabrımız azalıyor, kırılganlaşıyoruz. Bu durumda mucizevi çözümler üreten, Topluma ürünü satacak kişiler tekrar gündeme gelebilir. Bilimde mucizevi buluşlar bir günde ortaya çıkmıyor” (BSHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet