Bakan Pekcan ve Bakan Yardımcısı Öner’den Demirci’ye Anlamlı Mesaj

Ramazan Bayramı dolayısı ile Demircili Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve Adalet Bakan Yardımcı Cengiz Öner Demirci’ye ve ilçe halkına ramazan bayramı kutlama mesajı gönderdiler. Ramazan Bayramına sayılı günler kala bu yıl Kovid-19...

Yayınlanma:
Bakan Pekcan ve Bakan Yardımcısı Öner’den Demirci’ye Anlamlı Mesaj

Ramazan Bayramı dolayısı ile Demircili Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve Adalet Bakan Yardımcı Cengiz Öner Demirci’ye ve ilçe halkına ramazan bayramı kutlama mesajı gönderdiler. Ramazan Bayramına sayılı günler kala bu yıl Kovid-19 salgını sebebiyle 4 gün sokağa çıkma kısıtlaması uygulanırken, vatandaşlarda bayramlaşmalarını sosyal medya ve sosyal iletişim ağlarından yapacaklar.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan mesajında ” Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle ramazan ayını evlerimizde geçirdik. İftar sofralarında ailelerimizle, dostlarımızla, bir araya gelemedik. Büyüklerimizi ziyaret edemedik. Hayatını kaybeden vatandaşlarımız oldu. Kendilerine Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Tedavi gören hastalarımıza da acil şifalar diliyorum. Her türlü zorluğa sabretmesini bilen milletimiz bu zor günlerinde sabırla üstesinden gelecek. Hep birlik bu salgını yenerek eski günlerimize geri döneceğiz. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile birlikte Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde tüm kabine arkadaşlarımız ile tam bir koordinasyon ve işbirliği halinde memleketimizin her köşesine olduğu gibi Demirci’nin de hak ettiği hizmetlerinin gerçekleşmesi için çalışmaya devam ediyoruz. İlimizin ve ilçemizin ihtiyacı olan bütün projeleri bizzat ben takip ediyorum. En kısa zamanda birlikte olmak, en kısa zamanda sizlerle bir araya gelmek umuduyla mübarek ramazan bayramınızı kutluyor, sevdikleriniz ile birlikte sağlıklı nice güzel bayramlar diliyorum. Ülkemize, milletimize ve İslam alemine sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.
Adalet Bakan Yardımcı Cengiz Öner ise ” Kıymetli Hemşerilerim, Ramazan bayramınızı tebrik eder; Bayramın size, ailenize, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesi dileklerim ile selam ve saygılar sunarım. ” dedi (BSHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet