BARÇIN, 1.5 YIL ARADAN SONRA SEZEN AKSU KLASİĞİ “KAYBOLAN YILLAR” İLE YÜREKLERE DOKUNMAYA GELİYOR!

Müziğin eğitiminden gelen; 2018 yapımı ilk teklisi “Senden Bana Kalan” ile dinleyicilerin beğenisini kazanan ve 2020 yazında Hüseyin Altın yorumuyla bilinen “Terk Edilmiş Gibi”yi dinleyicilerle buluşturan Barçın, 1.5 yıl...

Yayınlanma:
BARÇIN, 1.5 YIL ARADAN SONRA SEZEN AKSU KLASİĞİ “KAYBOLAN YILLAR” İLE YÜREKLERE DOKUNMAYA GELİYOR!

Müziğin eğitiminden gelen; 2018 yapımı ilk teklisi “Senden Bana Kalan” ile dinleyicilerin beğenisini kazanan ve 2020 yazında Hüseyin Altın yorumuyla bilinen “Terk Edilmiş Gibi”yi dinleyicilerle buluşturan Barçın, 1.5 yıl aradan sonra Sezen Aksu klasiği “Kaybolan Yıllar” ile yüreklere dokunmaya geliyor!

Bağımsız olarak yayınlanan Sezen Aksu eseri teklinin akustik tınılı düzenlemesi ve mixi ise solo kariyeriyle de dikkat çeken Mert Tunçmakas imzası taşırken, masteringi ise Başar Yakupoğlu üstlendi.

Ayrıca teklinin müzik kariyeriyle bilinen Ali Özcan yönetmenliğindeki klibi, Barçın’ın YouTube kanalında yerini aldı. Klip, aynı zamanda kendi kliplerini yöneten Ali Özcan’ın kendi dışında bir sanatçıya yönettiği ilk klip olma özelliğini taşıyor.

Barçın, Kaybolan Yıllar’ı yorumlamasını şu sözlerle anlatıyor: “Sezen Aksu benim müziğe bakışımın her döneminde önemli bir idol oldu. Kendisinin her şarkısını ayrı sevsem bile, benim ve çoğu dinleyicinin görüşü olduğunu düşündüğüm Sezen Aksu ’yu Sezen Aksu yapan Kaybolan Yıllar, benim için her zaman özel oldu. Kısa bir aradan sonra müziğe dönerken dilerim bu klasik hem bana bu geri dönüşümde uğur getirir, hem de sizler hissettiğim duyguyu yorumumla yaşarsınız!”

Barçın’ın “Kaybolan Yıllar” yorumu, başta Spotify olmak üzere pek çok dijital platformda dinleyicileri bekliyor.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=2uIBWolS3mo[/embed]

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet