BAŞKAN AŞKAR'DAN RAHŞAN ECEVİT'İ ANMA MESAJI!

Demokrat Sol Parti (DSP) Muğla İl Başkanı Micheal Eser Aşkar, DSP'nin kurucusu olan Rahşan Ecevit'in 2. ölüm yıl dönümı dolayısı ile anma mesajı yayımladı. Başkan Aşkar:" Rahşan Ecevit, tarihin görüp, görebileceği en...

Yayınlanma:
BAŞKAN AŞKAR'DAN RAHŞAN ECEVİT'İ ANMA MESAJI!

Demokrat Sol Parti (DSP) Muğla İl Başkanı Micheal Eser Aşkar, DSP'nin kurucusu olan Rahşan Ecevit'in 2. ölüm yıl dönümı dolayısı ile anma mesajı yayımladı. Başkan Aşkar:" Rahşan Ecevit, tarihin görüp, görebileceği en istikrarlı Türk kadınıdır." dedi.

"BİRÇOK KADINA İLHAM OLDU"

Başkan Aşkar, Rahşan Ecevit'in Türk siyasetine damga vurmuş kadın siyasetçilerden biri olduğunu vurgulayarak;" O sadece bir siyasetçi değildi. Ayrıca bir öğretmen ve ressamdı. Kendi ideolojisini milyonlara en doğru şekilde anlatabilen bir siyasetçiydi. Bülent Ecevit'in yargılandığı dönemlerde bile susmadı, kaderine boyun eğmedi. DSP'yi kurdu, bu parti için çok çalıştı. Daha sonra örgütlenmeden sorumlu oldu. Birçok il ve ilçede DSP'nin ideolojisini anlattı, savundu. Kanaat önderliğine soyunarak birçok kadına da ilham oldu. Bülent Ecevit'i bir an olsun yanından ayırmadı. Hep yan yana, omuz omuza fikirleri için, Türkiye için savaştılar. Biz de her zaman onların izinden gideceğiz, kurdukları bu partiyi en iyi şekilde yaşatacağız. Hem Rahşan Ecevit'in, hem de Bülent Ecevit'in ruhları şâd, mekanları cennet olsun." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet