Başkan Böcek Burdur'da

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Burdur’da çeşitli temaslarda bulundu.

Yayınlanma:
Başkan Böcek Burdur'da

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Burdur’da çeşitli temaslarda bulundu. 

 

Burdur Valiliği, Burdur Belediyesi, Burdur Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden Başkan Böcek, Burdur Belediyesi Sanat Merkezi Atölyelerini de gezdi. 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Burdur’da bir dizi ziyarette bulundu. 

 

Temaslarına Burdur Valisi Ali Arslantaş’ı ziyaret ederek başlayan Başkan Muhittin Böcek, 

 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut

 

İYİ Parti İl Başkanı Faruk Erkan ve Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek ile birlikte Burdur Ticaret ve Sanayi Odası’na (BUTSO) ziyaret gerçekleştirdi. 

 

BUTSO’YU ZİYARET ETTİ

BUTSO Başkanı Yusuf Keyik ve yönetimi ile görüşen Başkan Böcek, sivil toplum kuruluşlarına büyük önem verdiğini dile getirerek, “Ticaret Odaları bizim için son derece önemli. Antalya’da da Ticaret Odamızla işbirliği içindeyiz. Odalarımızla, STK’larla sık sık bir araya gelerek fikir alış verişinde bulunuyor ve çalışmalarımızı şekillendiriyoruz” dedi.     

  

BAŞKAN ERCENGİZ İLE GÖRÜŞTÜ

Başkan Böcek’in bir sonraki durağı Burdur Belediyesi oldu. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ile görüşen Başkan Böcek, “Antalya’mızın komşu ili, göller yöresi illerinden olan Burdur’dayız. Ev sahipliğiniz için teşekkür ederim. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak abi kardeş olarak yapabileceğimiz bir şey varsa her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim” diye konuştu. 

 

ÖRNEK ALIYORUM

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz de göller ve güller yöresi olarak bilinen Burdur da kuraklık nedeniyle yaşanan sıkıntılara değinerek şunları söyledi: “Gülü kaybettik artık lavantaya döndük. Gölü kaybettik. Çoraklaşan bir bölgedeyiz. Çok üzülüyoruz. Bunun için mücadele ediyoruz. Ama gönüllerimizin kapısı her zaman açık. Ben Muhittin Başkanımı bir görev büyüğüm olarak her zaman örnek alıyorum. Biz abi kardeşiz. İyi günümüzde kötü günümüzde birlikte olduğumuzu biliyorum. Bu desteği de arkamızda sürekli hissediyorum.”

 

ÜRETEN KADINLARLA BULUŞTU

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ile birlikte Burdur Belediyesi Sanat Merkezi Atölyelerini de gezdi. Atölyede seramikten, dokumaya üretim yapan kadınlarla sohbet eden Başkan Böcek, kadınların el emeği ürünlerine hayran kaldı.

 

Başkan Böcek daha sonra Burdur Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Metin Sipahi ile bir araya gelerek, kent ekonomisi hakkında bilgi aldı. 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet