BAŞKAN ŞAHİN’DEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN BİR FARKINDALIK DAHA

Ana Sayfa Genel BAŞKAN ŞAHİN’DEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN BİR FARKINDALIK DAHAAlanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, 17 Ekim Dünya Kediler Günü öncesi Alanya Hayvan Hakları Konseyi üyeleri ile ALTSO’da...

Yayınlanma:
BAŞKAN ŞAHİN’DEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN BİR FARKINDALIK DAHA

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, 17 Ekim Dünya Kediler Günü öncesi Alanya Hayvan Hakları Konseyi üyeleri ile ALTSO’da bir araya geldi. Başkan Şahin, Alanya’da farkındalık olması açısından ziyarette mama ile mama kabı hediye ederek, hayvan haklarına dikkat çekti.

Alanya’da yaşayan vatandaşların her türlü sorununu kendi sorunu gördüğünü belirten Başkan Şahin, “Alanya’mızda faaliyetlerini sürdüren ve işbirliği yapmaktan mutluluk duyduğumuz Hayvan Hakları Konseyi üyeleriyle bir farkındalık çalışmasına daha imza attık. Yüce Rabbimin bizlere emaneti olan can dostlarımızı korumak için işbirliği konularında görüşüp, mama ve mama kabı desteğinde bulunduk.
Alanya’mızda yaşayan herkesin derdiyle dertlendiğimiz gibi sokakta yaşayan can dostlarımızın sorunlarını da kendi sorunumuz olarak görüyoruz. Bu konuda da her zaman elimizi taşın altına koymaya ve dostlarımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz.
Küçük ve sevimli dostlarımızı koruyalım, gözetelim. Unutmayalım ki Yüce Allah onları bizlere emanet etmiştir. Emanete sahip çıkalım” diye konuştu.

BAŞKAN ŞAHİN’E HAYVANSEVERLERDEN TEŞEKKÜR

Sokak hayvanlarına her zaman sahip çıkan Başkan Şahin’e teşekkkür eden hayvanseverler ise şunları söyledi:
Mehmet Ergün: Sokak hayvanlarının desteklenmesi konusunda bize her zaman destek veren ALTSO Başaknı Sayın Mehmet Şahin’e burada bulunun hayvanseverler adına çok teşekkür ediyoruz. Mama fiyatlarının çok fazla artması sokak hayvanlarımızı beslemek konusunda büyük sorunlara yol açmaktadır. Bu anlamda Mehmet beyin yaptığı gibi farkındalık çalışmaları da Alanya’mız açısından büyük önem arz etmektedir. Bu yüzden Başkan Mehmet beye çok teşekkür ediyoruz.
Oğuz Korum: Ticaret Odası Başkanı Mehmet bey bu can dostlarıma her türlü yardımı yapıyor. Ben de geldim beslediğimiz can dostlarımız için mamaları aldım. Çok teşekkür ederim.
Tülay Şengün: ALTSO Başkanımız Mehmet beye çok teşekkür ederiz. Sokak hayvanlarımız için mama ve mama kaplarını hediye etti. Desteğini esirgemeyen, bundan sonraki yapılacak çalışmalarda da her zaman hayvanseverlerin yanında yer alacağını belirten Başkanımız Mehmet beye bir kez daha çok teşekkür ederim” diye konuştu.







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet